INNE - FORUM

piotr rubik (+ Fight Club)

8 maja 2006

"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."

http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html

batonik bajeczny
  • byłabyś zadowolona gdyby o Tobie ktoś pisał tak jak na tym forum o P.Rubiku??
    Karolina (17 stycznia 2007)
  • Przepraszam Karolino,że pomyliłem Cię z kimś innym. Rys podał jednak słuszny argument... dlaczego przyrównujesz mierność do innej mierności? Tak patrząc rubik nagle staje się lepszy niż disko-polo i powiedzmy natalii kukulskiej...gratulujemy:D
    rubiKał (17 stycznia 2007)
  • >>Zanim Piotr Rubik został poproszony o napisanie premierowego utworu na obchody jubileuszu 750-lecia lokacji Krakowa, organizatorom zależało na tym, by to Krzysztof Penderecki był gwiazdą tych uroczystości.o żesz fuck!!!To ja zrobie tratwe, wielki transparent (tylko musze nad trafnym hasłem pomyśleć) i będe PROTESTOWAC płynąc wzdłuż wiślańskich bulwarów.
    woman (17 stycznia 2007)
  • >A wogóle czy to ważne co sobie zoperował?? Ważne,że plotki chodzą... < I o to chodzi :)
    nika (17 stycznia 2007)
  • hmm.. ja nie uważam, że są gorsi..
  • taaa... Mezo, Doniu.. zawsze latwo oszacowac z dolu i podac cos gorszego.. jaki artysta takie argumenty...
    rys (17 stycznia 2007)
  • Przepraszam Niko o co mu chodzi?? Bo nie wiem o czym Ty wogóle piszesz...
  • Nie nie jestem Karola i się tak nie podpisywałam.. Jesteś poprostu żałosny.. Może Mezo, który wogóle nie ma talentu i pisze beznadziejne teksty jest lepszy?? A może Doniu?? Komponuje, bo mu to sprawia przyjemność, a nie dla kasy... przepraszam bardzo tam jest "babcia CO odebrała rentę..." i co w tym złego niby??Jeżeli napiszesz i skomponujesz lepszy utwór i wtedy możesz krytykować inne...
  • A nie pomyslalas Karolinko, ze Rubikowi wlasnie o to chodzi? Przeciez postepuje zgodnie z maksyma: "Niewazne jak mowia, byle mowili"...
    nika (17 stycznia 2007)
  • Wątku kochany, nie umieraj, prosimy-wierni fani!I pytanie,czy Karolina to niegdysiejsza Karola,czy zupełnie nowa prowokacja???/osoba....A pAN rUBIK to dla mnie mógłby sobie słuch zoperować,aby słyszał w końcu jaką nędzę pisze okrutną... powstaje tylko pytanie-czy to coś da?Raczej nie,gdyż skok na kasę czuć tu z kilometra:D ...książkowi to nawet resekcja mózgu nie pomoże://"babcia odebrała rentę...."
    rubiKał (17 stycznia 2007)
  • Podobno...się przyznał..Czytałaś może o tym ,że się przyznał??Każdy sobie może cos wymyślić powiedzieć o tym innym nie czytając i nie mając na to dowodów.. A wogóle czy to ważne co sobie zoperował?? Ważne,że plotki chodzą...
  • jeżeli ktoś chce się pokłócić poza forum to oto mój nr gg: 6357917...
  • Ktos wczesniej pisal, ze do operacji plastycznych sam sie przyznal, wiec to chyba juz nie jest tajemnica i wolno o tym mowic i pisac.A swoja droga, ktos wie co on sobie zoperowal???
    nika (17 stycznia 2007)
  • Tak...Ale chciałbyś czytać na swój temattakie coś jak np "Pan Rafał jakiśtam jest gejem, Pan Rafał jakiś tam zrobuił sobie ileśtam operacji plastycznych.., Pan Rafał nie zasługuje na sławę.."...itp, założe się, że nie!!I co wam daje obrażanie innych ludzi??Może poprostu zazdrościcie panu Rubikowi..Spróbujcie coś skomponować, a dopiero później rozmawiajcie na ten temat.. Podejrzewam żę P.Piotra Rubika też ie obchodzi co o nim piszą na jakiś forach internetowych..., ale jednak to nie jest miłe..I uważajcie bo sami możecie się o tym przekonać..
  • Zaskakuje was!ha!
    Ten Wątek (17 stycznia 2007)
  • Nikt się nie spodziewa Rubikowej Hibernacji!
    Hiszpańska Inkwizycja (17 stycznia 2007)
  • Zgadza się. Watek zmarł 31 maja i przebudził po 20 dniach. Nie spodziewałem się rubikowej hibernacji.
    klancyk (17 stycznia 2007)
  • Ten wątek jeszcze nie raz Was zaskoczy.
    Pan Rafał (17 stycznia 2007)
  • coś mi się zdaje, że widmo krąży nad tym wątkeim.
    sivi (17 stycznia 2007)
  • Rubik odpiera ataki. - Jestem naprawdę zakochany w tym mieście. To w Krakowie miałem pierwszą randkę z Agatą [Paskudzką, narzeczoną kompozytora - przyp. red.] - mówi "Faktow to on kocha paskudzką czy krakow?
    kiwi (17 stycznia 2007)
  • Kurcze, od soboty czytam ten watek, a on terz umiera??? plissss.....Dajcie mu nastepna szanse!!!
    nika (17 stycznia 2007)
  • >Czy chcielibyście być krytykowani za to kim jesteście, co robicie lub czego nie robicie albo za swóje wyznania albo zainteresowania??<Ale co miałyby mnie obchodzić opinie jakichś internautów?Karolina, dasz mi swój numer? Myślę, że jesteś bardzo fascynującą osobą.
    Pan Rafał (16 stycznia 2007)
  • Noi co??Teraz to nikogo nie ma??Jesteście ludźmi pozbawionymi wszelkiego uczucia tolerancji...Zastanówcie się czasami nad tym co piszecie bo ranicie ludzi, którzy niczym wam nie zawinili..Nie wszyscy są i będą tacy jak wy, więc może szanujmy sie nawzajem??To, że piszecie w twn sposób to i tak wam nic nie da, bo są ludzie o innych poglądach, zainteresowaniach...Czy chcielibyście być krytykowani za to kim jesteście, co robicie lub czego nie robicie albo za swóje wyznania albo zainteresowania??Podejrzewam,że nie..Więc szanujcie ludzką pracę...
    Karolina (16 stycznia 2007)
  • to może wy podyrygujcie do słowa ża-ło-sne!!!
  • Ence Pence, przeczytaj cały wątek zanim coś umieścisz! –Pan Rafał, 16/1/2007 20:21 Panie Rafale, ale mi sie nie chceee
    ence pence (16 stycznia 2007)
  • a możecie dać jakiś dowód na to ze sie przyznał??np stronke na którejj jest to napisane albo coś w tym rodzaju?? i na to że jest gejem??bo jakos mi sie nie chce wierzyć że geje maja narzeczone, z którymi maja zamiar sie ożenić...poprostu bez komentarza
  • Ence Pence, przeczytaj cały wątek zanim coś umieścisz!
    Pan Rafał (16 stycznia 2007)
  • http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3844911.html
    ence pence (16 stycznia 2007)
  • takie tam. basista rubika http://www.rubik.pl/images/stories/galeria/gal04_11.jpg
    pusiata (16 stycznia 2007)
  • kocham ten watek! nie pozwole mu umrzeć!
    kiwi (16 stycznia 2007)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)