INNE - FORUM

piotr rubik (+ Fight Club)

8 maja 2006

"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."

http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html

batonik bajeczny
  • >>>co nawet sklepcic zdania nie potrafia<<<–Bartek, 17/1/2007 20:20 Mówisz o sobie?LOLA pan Piotr nie znosi krytyki co jest jasno ujęte w regulaminie jego forum i tutaj było szeroko komentowane. Prawdziwe pytanie brzmi-co Ty tu robisz Bartku?Karolino-rubik robi,to co lubi i chce,żeby o nim mówiono.Na tym zarabia pieniążki.I nie ma w tym nic szlachetnego,czy natchnionego,a płakał on na pewno nie będzie z powodu naszych tu komentarzy.
    rubiKał (17 stycznia 2007)
  • gdy by tak bylo to nie miala bys zadnego prawa glosu. bo nic nie tworzysz. nic nie produkujesz krotko mowiac jestes nie potrzebna . no zeby nie bylo ja stwierzam fakty ktore wynikaja z twojej wypowiedzi
    Bartek (17 stycznia 2007)
  • Dobrze ale z muzyką nie jest tak że nie zaśpiewam albo nie napisze bo nie zrobie tego lepiej...Myślisz,że jakby wszyscy myśleli tak jak Ty to byłoby tylu wokalistów i zespołow??
    Karolina (17 stycznia 2007)
  • Tak nie robiłabyś tego co lubisz bo nie chciałabyś żeby o Tobie mówiono
  • A w ogole to co to za logika: krytykowac muzyke moga tylko jej tworcy? Zgodnie z takim tokiem rozumowania, nie moge powiedziec, ze nie podoba mi sie ksiazka, bo zadnej nie napisalam, czy nawet glupia bluzka, bo przeciez nie uszyje lepszej?
    nika (17 stycznia 2007)
  • a wogule ludzie co wy tu robicie. MAcie cos do Rubika to muto powiedzcie w twarz jesli zgodzi sie przyjac takich ludzi. co nawet sklepcic zdania nie potrafia ehh......szkoda slow na was naprawde
  • Karolina, ale gdybym nie chciala zeby o mnie mowiono, to stalabym w cieniu, jak dziesiatki osob, ktore komponuja muzyke, a mimo to cala Polska nie zyje mimowolnie ich zareczynami, modelami samochodow, motocykli i komorek.
    nika (17 stycznia 2007)
  • A co Pan Piotr na to wszystko? Odpowiedź na zdjęciu:http://www.allegro.pl/item155452389_piotr_rubik_extra_zdjecie_unikat_piotrrubik_fotka.html
    zbulwersowany (17 stycznia 2007)
  • z takimi tekstami to go nawet na casting nie wpuszczą.. a kto tu mówi o wygraniu...
  • nie da rady predyej na w idolu wygrasz jak kubie wojewudzkiemu sie spodoba twoj styl chociz watpie w to ;P
  • No poetą raczej nie bedziesz...
  • no rubikKal nie wyszlo ci to zbytnio nie mozna nawet powiedziec ze jakosbo to napraawde jest do ..... za przeproszeniem ..
  • przeczytaj poezję Pana Zbulwersowanego;)nasz dzielny forumowicz mógłby stanąć w szranki z każdym i żaden robik mu nie straszny;P
    b. (17 stycznia 2007)
  • Oczywiście,że jest,jest też prowokacją,ale ja nie nazywam siebie poetą. A książek siebie owszem. Mój śmieszny czterowiersz(ile w nim prawdy!:])miał Ci dać do myślenia,widać poniosłem klęskę...ehh szkoda gadać..:)Pozdrawiam Cię gorąco Karolino!
  • NO wiecie ......... KArolina ma jednak racje. POpieram ja w 100 % . ;)
    bartek (17 stycznia 2007)
  • Twój jest nie nędzny??Twój jest okropny, żałosny, bezsensowny, i... ehh szkoda gadać..
  • Tylko, że te teksty nie maja być zabawne gdybyś tego nie zauważył... czytałam to i uważam, iż jest żałosny...i nie mam konta na Rubik.pl...
  • >>>A napisz lepszy!!:/ <<<Co to za argument? Teksty książka są na poziomie dziecka z 6 klasy.Babcia CO odebrała rentęrubik w krakowie na zachętę? (zgrozo)książek co poetą nigdy nie będziekultura w polsce cienko przędzie.Bida z nędzą...
  • >Teksty nie on pisze..A napisz lepszy!!:/> –Karolina, 17/1/2007 19:20 Droga Karolino, spojrz prosze na post Pana Tottenhamona –tottenhamon, 10/1/2007 16:00 Znajduje sie tam poezja utrzymana w podobnym stylu i o wiele lepszej jakosci (przynajmniej autor wie ze jest zabawnie). Jesli masz tylko konto na forum rubik.pl (mnie niestety ten zaszczyt nie spotkal) prosilbym o ocene tego tekstu przez rubikowa gawiedz. Dziekuje. Pozdro szescset.
    psck (17 stycznia 2007)
  • Co zacząłeś pisać ten tekst?? Bo coś sie nie spieszysz ze skomentowaniem "mojej żałosnej wypowiedzi"..
  • Teksty nie on pisze..A napisz lepszy!!:/
  • camel zapomniałeś dodać jeszcze śmieszności tekstów pseudo poetyckich,wręcz "natchnionych" żałością.Pozdro dla wszystkich,dzięki którym ten wątek nadal żyje!
  • Więc powiedz mi co w tym śmiesznego??Mówisz że to jest śmieszne więc zobacz to: http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=0948 - jeżeli Rubik jest śmieszny to jakie jest to??
  • krytykujemy tylko smiesznosc jego muzyki i smiesznosc jego zachowania
    camel (17 stycznia 2007)
  • no może nie...
  • >>>próbujecie go zniszczyć?? <<<LOL
  • Jakoś nie mam zamiaru.. Co nie podoba wam sie jego muzya więc próbujecie go zniszczyć??
  • rubik tłocząc te swoją szmirę w tysiącach egzemplarzy zdecydował się na bycie osobą publiczną,więc liczy się z konsekwencjami tego->ktoś go lubi,ktoś inny nie lubi,ktoś wychwala,ktoś wyśmiewa... Karolino wijesz się żałośnie w miejscu,gdzie Twoje argumenty są co chwila miażdżone... czas odejść do siebie...
  • Bo Wy go krytykujecie dlatego, że komponuje a nie gra takiej muzyki jakiej wy słuchacie czy też nie rapuje.. Czy to jest sprawiedliwy osąd??
  • Bo Wy go krytykujecie dlatego, że komponuje a nie gra takiej muzyki jakiej wy słuchacie czy też nie rapuje.. Czy to jest sprawiedliwy osąd??
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)