INNE - FORUM

piotr rubik (+ Fight Club)

8 maja 2006

"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."

http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html

batonik bajeczny
  • http://lapu-capu.pl/piotr-rubik-w-polsacie-754.htmlBylo juz?
    Pati (17 stycznia 2007)
  • Zbulwersowany to kobieta-at first (wiem bo mnie upomniano)a do Karoliny - ty sama cos skomponowałaś,że go tak zaciekle bronisz?jesli mówisz "sam cos zrób" to ty też na 100 % cos tworzysz pewnie?tylko ten,co komponuje ma prawo głosu?taki jes twój tok myślenia...
    kacperski (17 stycznia 2007)
  • "Milusia " napisał/napisała:> Matko jaka ta piosenka piękna. niech mówią ze to też ładna była ale juz się znudziła a ta tak za serce łapie ma ładne brzmienie. RUBIK NA EUROWIZJE 2007Haslo w sam raz na transparent :)
    Pati (17 stycznia 2007)
  • There lived a certain man in Poland long ago He was big and strong, in his eyes a flaming glow Most people looked at him with terror and with fear But to Polish chicks he was such a lovely dear He could preach the bible like a preacher Full of ecstacy and fire But he also was the kind of teacher Women would desire Ru Ru Ru RubikLover of the Polish Chicks There was a cat that really was gone Ru Ru Ru Rubik
    Boney M Zbulwersowany (17 stycznia 2007)
  • >Czy tylko mi Rubik przed operacją plastyczną przypomina >Rasputina ? Może to jakiś potomek ? :D >a masz wiecej zdjęc? bo ja widziałam tylko dwa i takie >ubogie w lico najjasniejszego..w jakiejś gazecie było daaawno temu. nie wiem czy nie w jakimś szmatławcu, które moja ciocia czyta. Możliwe, że życie na gorąco :P
    vilo (17 stycznia 2007)
  • a ja głupi sobie film oglądałem:(
    tottenhamon (17 stycznia 2007)
  • Czy tylko mi Rubik przed operacją plastyczną przypomina Rasputina ? Może to jakiś potomek ? :D a masz wiecej zdjęc? bo ja widziałam tylko dwa i takie ubogie w lico najjasniejszego..
    kiwi (17 stycznia 2007)
  • Karolino, właściwie to po co ty go bronisz ? Płaci ci za to żeby odpierać "niesprawiedliwe ataki ciemiężców geniuszu" ? Zwykle udzielanie się na forach muzycznych polega na rejestracji w miejscach, gdzie są ludzie którzy słuchają tego samego, a nie diametralnie innej muzyki. Bo rzeczywiście jest to albo prowokacja albo jesteś zbyt silnie związana emocjonalnie z panem Piotrem. Jeśli ta więź jest platoniczna to sugerowałbym psychoterapię. Może kompleksy na tle ojca ? Złego gustu ? Czy tylko mi Rubik przed operacją plastyczną przypomina Rasputina ? Może to jakiś potomek ? :D
    vilo (17 stycznia 2007)
  • Ok, przychylam sie do zdania Zbulwersowanego. Nie jest to decyzja latwa co prawda, ale co tam, trudne czasy wymagaja ofiar.
    nika (17 stycznia 2007)
  • jezusie! to o mnie! "To nie znaczy że macie prawo go obrażać..Daje Ci to satysfakcje?? Czy może przyjemność?? A może sie podniecasz przy kompie, że kogoś bluzgasz??"karolina
    kiwi (17 stycznia 2007)
  • A Idz Pan W ch... Panie Drozda ;)
    4rti (17 stycznia 2007)
  • A Idz Pan W ch... Panie Drozda ;)
    4rti (17 stycznia 2007)
  • Ziom, wyłącz tego capsa, nie jestes u Rubika na forum... Mi sie Twoje zdanie nie podoba, oczywiscie jego debilnosci nie zamierzam dowodzic, kazdy kto ma choć trochę oleju w głowie to widzi. Elo, zmien strone men.
    kacpr (17 stycznia 2007)
  • To nie On jest solista to prawda ale gdyby nie komponowal to uwierz mi Niko ze solisci nie mięliby nic do roboty ;]
    Patrcja (17 stycznia 2007)
  • Ja wam nie zabieram wolnoście.. nie mówie że jestes Michaelem Jacksonem... A jeżeli wy możecie obrażać wszystkich to wszyscy mogą obrażać was...
    Karolina (17 stycznia 2007)
  • Uwaga rozbieram się!(są tak zaangażowani w tą rozmowę, że niczego nie zauważają)Kochani!Nie śmiećmy tego watku! Poczekajmy, aż będzie o czym pisać. Pan Piotr jest jak tsunami, teraz się wycofał, ale za chwilę zrobi nawrót, ze zdwojona siłą zwali nas z nóg i znów będzie temat do dyskusji. Natenczas szykujmy worki z piaskiem i pochowajmy kobiety i dzieci. Pokonamy fale!
    zbulwersowany (17 stycznia 2007)
  • Karolino,nie tyle na raz,bo nadmiar Twojej uwagi gotów mnie zabić nagłym skokiem ciśnienia!:D>A może sam jestes gejem i zrobiłeś se tysiące operacji plastycznych<–Karolina, 17/1/2007 20:46Sugerujesz,że jestem Michaelem Jacksonem?8)A teraz poważnie,forum internetowe jest po to,aby użytkownicy tegoż forum mogli wygłaszać i wymieniać swoje opinie na różne tematy-także opinie negatywne.Nie możesz zabierać nam wolności zdania i wypowiedzi.Pozdrawiam.
    rubiKał (17 stycznia 2007)
  • tak ale dyryguje jakbys nie zauwazyła.. i daje koncerty chyba no nie??
  • Nika wiesz o kim my tu mowimy woguleWidze ze piszesz a nie wiesz do konca o czym
    Bartek (17 stycznia 2007)
  • Nika wiesz o kim my tu mowimy woguleWidze ze piszesz a nie wiesz do konca o czym
  • Droga Karolino! Od kiedy trzeba sie pokazywac zeby komponowac? Poza tym to nie on chyba jest solista, chyba ze mnie cos ominelo...
    nika (17 stycznia 2007)
  • A widziałaś nagranie z sypialni Rubika??
  • Droga Niko!!! Jak on ma komponować, kręcić teledyski i dawać koncerty nie pokazując się??Myślisz chociaż troche??
  • Droga Niko!!! Jak on ma komponować, kręcić teledyski i dawać koncerty nie pokazując się??Myślisz chociaż troche??
  • Musi byc ktos kto pobudzi to wszystko. zeby bylo o czym rozmawiac ale zeby od razu najezdzac na RUBIKA . To jest chore . A JESTEM TU DLATEGO ZE MAM SWOJE ZDANIE I BEDE GO BRONIL. wiec jesli cos ci sie nie spodobalo to slucham !!!!!!! a tak po za tym to to jest jeden wielki KARNAWAL ... no tak tu nie ktore wzpowiedzi sa tak smieszne i banalne ze poprostu nie mozna zostawic tego tak.
  • To nie znaczy że macie prawo go obrażać..Daje Ci to satysfakcje?? Czy może przyjemność?? A może sie podniecasz przy kompie, że kogoś bluzgasz?? A może sam jestes gejem i zrobiłeś se tysiące operacji plastycznych, i teraz ktoś puścił plote jakaś sławna osoba też jest gejem i to wykorzystujesz??Kto powiedział że sie tym przejmie?? Zapewne nawwet nie czyta tych głupot..Ale jednk miłe to niejest...:/A może założymy forum i zacznemy bluzgac Ciebie... Co sie bedziesz przejmował że jacys internauci pisza o Tobie jakieś głupoty?? Po co?? Tylko jest między wami pewna różnica..Że Ty znany nie jesteś i Tobie to nie zaszkodzi a jemu owszem...no chyba że chodzi o to forum.. bo tu jesteś znany doskonale ze swoich głupich i żałosnych komentarzy..
  • Wiec stwierdzenie, ze trzeba napisac lepszy wiersz czy muzyke, zeby moc sie wypowiadac na temat innych jest z gruntu falszywe.Rany, a myslalam, ze to oczywistosc! Ufff...
    nika (17 stycznia 2007)
  • Normalnie dyskusja na światowym poziomie! Niektórzy z was powinni sobie zainstalować 24h wygaszacze ekranów. Prowokacje też trzeba umieć robić, nie wystarczy tylko udawać głupiego. Pozdrawiam.
    zbulwersowany (17 stycznia 2007)
  • Czekaj, nie lapie, co bylo niezrozumiale w mojej wypowiedzi? Robilabym to co lubie, ale nie na oczach milionow, gdybym tak strzegla swojej prywatnosci. Tymczasem niektore nasze gwiazdki najpierw wpuszczaja dziennikarzy z kamerami do sypialni, a potem lamentuja, ze ktos im ukradl prywatnosc.
    nika (17 stycznia 2007)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)