INNE - FORUM
piotr rubik (+ Fight Club)
8 maja 2006"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."
http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html
-
A jeżeli o komponowanie chodzi panie jakiśtam.. To owszem próbowałam, ale mi sie nie udało..Więc zauważ że to sztuka trzeba mieć wykształcenie..,żeby coś SKOMPONOWAĆ...
Karolina (18 stycznia 2007) -
<LOW> jestes slaba widze :P moze cie obudzic co :P jak dostaniesz z monitora to moze sie obudzisz i polubisz naszego Rubika :D:D to jak moze sie skusisz na wstrzzas z monitora :P wykonany przez moja kolezanke .........;P
Bartek (18 stycznia 2007) -
Low..Jeżeli przyszłaś pogadać o facetach to proponuje inne forum.. bo tutaj chyba nikt z Tobą o nich nie bedzie rozmawiał...
To po cos tu przylazla . Jakos nie udalo ci sie zablysnac :P 1 po angielsku ;p 2 nawet pewnie nie wiesz kto to jest :P:P
Jeżeli by go ludzie nie słuchali to Psalm Dla Ciebie nie zostałby przebojem roku!!!
nie myśle o nim wcale.
Low (18 stycznia 2007) -
<low> a ty co myslisz o Rubiku ?? heh
BArtek (18 stycznia 2007) -
Możesz pisać po Polsku?? Złaski swojej...
Pan Piotr swój chłop, moja mama go słucha xD
Krzyż Południa (18 stycznia 2007) -
ale rzymska...V lol
where's pacman when you need him?
Low (18 stycznia 2007) -
Mysle za raczej ...........................................................to .........................................................................DrUgIe :P:Pno to piatka :P
No bo poprostu zrezygnowali...No albo zmądrzeli..:D:D
Co tu tak cicho :P....... wszyscy wymiekli hehe.......... taka walka byla a dzis cisza.............?? Widze ze nikt juz nie ma nic do powiedzenia :P:P KArolina wygralismy :D
No nie.. Pan Rubik nie płaci mi za to..Ale to nie znaczy, że nie można go bronić...Jak wam sie nie podoba jego muzyka to jej nie słuchajcie czy ktoś wam kazał?? Po co go od razu obrażać..Zauważcie że nie wszysct myślą tak jak wy i nie bedą myśleć...
Dzisiaj o 18 Rubik bedzie gosciem w Tok FM, moze być ciekawie, dajcie znać potem czy ktoś słuchał
Aerubik (18 stycznia 2007) -
>RUBIK NA EUROWIZJE 2007>Morrissey pewnie już sra ze strachu przed konkurencją;)tylko że okazało się, że Mozz nie występuje na Eurowizji tylko ma napisać piosenkę otwierającą czy coś takiego :P natomiast Rubik by pewnie pojechał na konkurs za darmo, bo ma ważną misję do spełnienia - zdobyć więcej osób pokroju Karoliny do swej sekty 8)
vilo (18 stycznia 2007) -
>Zbulwersowany to kobieta-at first (wiem bo mnie upomniano)Ale wciąż się nie mogę przestawić i piszę w rodzaju męskim.I kto Cię upomniał?A co do Karoliny to to jest na 200% procent prowokacja.–zbulwersowany, 17/1/2007 23:50miałas okazje popełnić wiersz dla Pana Piotra,ja się zwróciłem per "Pan Zbulwersowany" do Ciebie,no i mnie upomniano,a kto to był,to nie pamiętama co do "argumentury" fanów miszcza,to oni są w mocnym stopniu nieprzekonywalni,sam sie wdałem w dyskusje na pw z moderatorem,jak wysłałem swój własny prywatny wierszyk a'la późny-Książek nie chciała mi powiedzieć,co o nim myśli i czy miszcz napiszę jakies oratorium do tegowymyśliłem też,że jak oni sami napierniczają co godzine głosy na te "Telekamery" to i może na tym OLISie tez go w ten sam sztuczny sposób utrzymują?może najwierniejsi z wiernych mają po 20 płyt "Tu Es Petrus" pochowanych po kątach,aby tylko miszcz był najlepszy?
kacperski (18 stycznia 2007) -
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3846922.html
idle (18 stycznia 2007) -
http://farm1.static.flickr.com/120/290379818_ec803e3057_m.jpg ech te rodzinne poranki..
kiwi (18 stycznia 2007) -
ach tak pomyślałam, ten rubik to ma głowe nie od parady-w historii krakowa się zapisze,za 20 lat jakis magister będzie bronił pracy na temat dzieła Pana Piotra skomponowanego z okazjii lokacji grodu Kraka, kto by pomyślał, ehhhhSzewczyk Dratewka by się przydał!
woman (18 stycznia 2007) -
Ciekawe czy będzie zimna płyta i lorneta z meduzą
zbulwersowany (18 stycznia 2007) -
miejmy nadzieje ze to bedzie komplet kilku voluminów DVD.
klancyk (18 stycznia 2007) -
>a już za niedługo tu es petrus w Spodku...ciekawe czy będzie komplet<Ciekawe czy będzie DVD
Pan Rafał (18 stycznia 2007) -
a już za niedługo tu es petrus w Spodku...ciekawe czy będzie komplet
camel (18 stycznia 2007) -
//post kontrolny//kraków -> buahahaha patałachy//post kontrolny//
tygrysia maska (18 stycznia 2007) -
ach tak pomyślałam, ten rubik to ma głowe nie od parady-w historii krakowa się zapisze,za 20 lat jakis magister będzie bronił pracy na temat dzieła Pana Piotra skomponowanego z okazjii lokacji grodu Kraka, kto by pomyślał, ehhhh
sivi (18 stycznia 2007) -
zbulwersowany jest kochany
kiwi (18 stycznia 2007) -
RUBIK NA EUROWIZJE 2007Morrissey pewnie już sra ze strachu przed konkurencją;)wiecie że 30-letniemu fanu rubika podoba się zajebiście the knife?ciekawe co powie na radiohead;)
b. (17 stycznia 2007) -
>Zbulwersowany to kobieta-at first (wiem bo mnie upomniano)Ale wciąż się nie mogę przestawić i piszę w rodzaju męskim.I kto Cię upomniał?A co do Karoliny to to jest na 200% procent prowokacja.Teraz mi taka scenka przyszła do głowy. Przychodzi facet do sklepu zareklamować rozklejające się obuwie.Klient:Prosze pana, w tym sie nie da chodzić!Sprzedawca:Co mnie pan tu kładziesz? Zabieraj pan te buty!Klient:Ale co jest? Przecież rozwalone są!Sprzedawca:A zrobił pan kiedyś jakieś buty? nie! to co mnie pan tu głowę zawracasz. Najpierw niech pan sam take buty uszyje a później krytykuje innych.Zabawne? nie? to sami napiszcie lepsze a później innych krytykujcie.
zbulwersowany (17 stycznia 2007)