INNE - FORUM
piotr rubik (+ Fight Club)
8 maja 2006"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."
http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html
-
a wykształciuchy (mainstream muzyczno-medialny) ma na mur beton wykształcenie muzyczne...everyone
pan kacperski (19 stycznia 2007) -
1. Pieczywo chrupkie jest dobre.2. Co ta Karolina zrobila nie tak <<KAcperski>>?? 3. Napisala poprostu do kogo sie zwraca co w tym zlego A jesli chodzi o tych artystow bez wyksztalcenia to wiesz , do tej pory o nich nie slychac siedza w piwnicach i tworza.........................DLA SIEBIE
BArtek (19 stycznia 2007) -
do mnie per "pan",bo miszczowi naskarżę
Złamanie regulaminu??chyba śnisz
Karolina (19 stycznia 2007) -
A jeżeli o komponowanie chodzi panie jakiśtam.. To owszem próbowałam, ale mi sie nie udało..Więc zauważ że to sztuka trzeba mieć wykształcenie..,żeby coś SKOMPONOWAĆ... –Karolina, 18/1/2007 18:22panie jakiśtam?!ban za prekroczenie regulaminu forum,na którym zwracaszsie do osoby podpisanej "pan kacperski" w sposób "pan kacperski"!pierwsze ostrzeżeniea poz tym nie trzeba mieć wykształcenia,aby komponować,policz sobie,ile jest w polsce różnych zespołow,tworzących bardziej lub mniej gównianą muzykę,czy oni wszyscy maja wykształcenie?powtarzam,z dobrego rzemieslnika nie ma artystya po za tym chrupkie pieczywo na śniadanie ci w dupę ( za złamanie regulaminu)!!!!
No taka jest prawda !! Zawsze ten kto nie powinien to najbardziej sie wypowiada. Bluzga itp. by tylko jaja byly a to ze ktos sie temu sprzeciwia to jest zle i od razu jest wrogiem !!!! wiiec znajdz sobie jakas .... i sie pobaw z nia !! A potem mozesz zamiescic jakiegos ROZSADNEGO POSTA . Jesli ci sie uda cos sklepac w miare po polsku !!!
Brawoo Bartek..
tottenhamon wiesz co?? Ty sie wypowiadasz tak o Rubiku jak bys go znał od zawsze i zrobil ci cos zlego!! Zrozum czlowieku, że to jest tylko artysta,że on tworzy!! i taki jak ty nigdy mu do piet nie dorosnie !!! A to ze brak ci dupy za przeproszeinem to nie znaczy ze cale forum musi o tym wiedziec ze miales niedawno ohcote na Bóg wie co........... wiec moze prystopuj troche z kometnarzami jakie tu pozostawiasz ..............
Jesteście poprostu beznadziejni...
Karolina... (19 stycznia 2007) -
Jeżeli możecie to nie podawajcie sie za mnie, albo Karolino zmień swój podpis...
klocek na klate rubikowi i jego sekcie. chór im wszystkim na grób.
bgsh (19 stycznia 2007) -
bgsh, miszcz nie sra, on komponuje ekskrementy
tottenhamon (19 stycznia 2007) -
Dzień Dobry Panie Piotrze! Pytanie jest następujące: czy jako avatar można mieć Pana avatar? Ja przeglądając zauważyłem, iż że jeden z użytkowników tak ma. Czekam na niezwłoczną Pana odpowiedź._________________POZDROWIENIA!!!Nie można i nikt nie ma:)_________________PozdrawiamPiotrmój miszczu
tottenhamon (19 stycznia 2007) -
ciekawe jak Pan P. Rubik wygląda jak sra. mógłby to być wstrząs dla sekty wyznających go pokurwieńców.
bgsh (19 stycznia 2007) -
krakow przeprasza za rubika!wpisujcie miasta.
krakow (19 stycznia 2007) -
Patrzac na posty widac ze Cyryl coraz bardziej wywiewał czytelnikow z rubikowego watku, wiec dodatkowo nie wietrzmy jakiegoś spisku skrzypkowego.
klancyk (19 stycznia 2007) -
Ja sie boje!!! Prezesem NBP zostaje ignorant, na czele Orlenu staje kolejny nikt, bez kwalifikacji, ale z nominacja partyjna, a najwiekszym kompozytorem kraju jest Piotr Rubik... Ratunku!!! Ja chce uciekac!!!
b (19 stycznia 2007) -
^^ brawo dla Ciebie ! a jak szukasz patosu którego tak obłędnie szukałaś u rubika to polecam ...And You Will Know Us By The Trail Of Deadprowokacja ujawniona ? :P
vilo (18 stycznia 2007) -
wiecie co posłuchałam tego waszego Radiohead i stwierdziłam że to świetny zespół naprawde zAJebIstA muzaRubik to przy tym polska druga liga
Karolina (18 stycznia 2007) -
"Co tu tak cicho :P....... wszyscy wymiekli hehe.......... taka walka byla a dzis cisza.............?? Widze ze nikt juz nie ma nic do powiedzenia :P:P KArolina wygralismy :D"tak, wygraliście - prawo do zrobienia loda miszczowi. sorry za dosadność, ale pewnie właśnie o tym marzycie–tottenhamon, 18/1/2007 18:53 kto sie barzdiej cieszy karolina czy bartek? uhuhuhuuhuhuuuu! a moze piotrus pan? niedojrzały wieczny chlopiec z krainy marzen lubiacy otaczac sie młodszymi..baaaardzo młodszymi..
kiwi (18 stycznia 2007) -
>Jeżeli by go ludzie nie słuchali to Psalm Dla Ciebie nie >zostałby przebojem roku!!!co nie znaczy, że rubika nie słucha sama chołota która myśli, że zna się na muzyce bo tam jest orkiestra, a tak naprawdę gówno wie. To jest psychologia grupy. Jak jacyś debile coś ubóstwiają i jest ich wystarczająco wiele to zaraz znajdą się osoby bez gustu które chodzą od jednego "trendy" wykonawcy do drugiego, by być dżezi. Mam takie pytanie: czy poświęciłaś chociaż dzień swojego marnego życia by zapoznać się z najwyżej ocenianymi płytami na porcys.com ? pewnie nie, a nas krytykujesz. My pana rubika, chcąc nie chcąc znamy z mediów.Twoja naiwność jest aż za słodka i nie da się Ciebie nie lubić ;)
V jak Vilo (18 stycznia 2007) -
Wiecie, lepiej się bawiłem, gdy w tym wątku nie pisali fani Rubika.
Twój Stary (18 stycznia 2007) -
O tym lodzie, to bylo calkiem niepotrzebne. Pan P. na pewno kocha sie tylko w ladnych, romantycznych pozycjach i takich swinstw nie robi. I jemu tez nie robia. Agatka na pewno nie mogla by czegos takiego...
Karolina (18 stycznia 2007) -
Sorry, z wrazenia zapomnialam powiedziec, ze to na tok fm mowia o Miszczu. Tzn. juz mowili. Pojawily sie takie slowa jak hucpa, artysta jednego sezonu, muzyka pop, itp. Wstrzasajace!
Pati (18 stycznia 2007) -
zepsuliście wszystko BUM!
i huj! (18 stycznia 2007) -
co robi Karolina kochajaca Pana Rubika na porcys.com?to musi byc prowokacja
andrew (18 stycznia 2007) -
To na bank jest prowokacja. Ja nie wierzę,że ludzie takie brednie wypisują,to jest zbyt natarczywe, zbyt ślepe i pozbawione sensownych argumentów,żeby było prawdą... Karolino i Bartku, mimo wszystko kochamy Was,bo jest się z czego pośmiać!:D I pamiętajcie,nie słuchamy rubika,nie lubimy go,lubić nie będziemy,a dyskusja na forum i tak będzie. GO AWAY NOOBS!!!
rubiKał (18 stycznia 2007) -
"Co tu tak cicho :P....... wszyscy wymiekli hehe.......... taka walka byla a dzis cisza.............?? Widze ze nikt juz nie ma nic do powiedzenia :P:P KArolina wygralismy :D"tak, wygraliście - prawo do zrobienia loda miszczowi. sorry za dosadność, ale pewnie właśnie o tym marzycie
tottenhamon (18 stycznia 2007) -
O Miszczu mowia!!! Ale jakos niezgodnie z jedynie slusznym swiatopogladem. I nawet bez "Pan"... Znowu jakas prowokacja.
Pati (18 stycznia 2007) -
A jeżeli o komponowanie chodzi panie jakiśtam.. To owszem próbowałam, ale mi sie nie udało..Więc zauważ że to sztuka trzeba mieć wykształcenie..,żeby coś SKOMPONOWAĆ...
Karolina (18 stycznia 2007)