INNE - FORUM

piotr rubik (+ Fight Club)

8 maja 2006

"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."

http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html

batonik bajeczny
  • chuj z tym artykułem, najlepsze jest na samym końcu:"» ZOBACZ TAKŻE » Piotr Rubik najlepszym prezentem pod choinkę "
    Bronson (20 stycznia 2007)
  • http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=148&ShowArticleId=28772
    klancyk (20 stycznia 2007)
  • za niedługo będą powstawać panopiotroworubikowe ośrodki odwykowe
    camel (20 stycznia 2007)
  • no paczcie co sie dzieje jak sie przesadzi z muzyka rubika... (vide: Bartek & Karolina)
    mariolka (20 stycznia 2007)
  • widzę, że znów się zagapiłem, a nawet mi się dostało:tottenhamon wiesz co?? Ty sie wypowiadasz tak o Rubiku jak bys go znał od zawsze i zrobil ci cos zlego!! Zrozum czlowieku, że to jest tylko artysta,że on tworzy!! i taki jak ty nigdy mu do piet nie dorosnie !!! A to ze brak ci dupy za przeproszeinem to nie znaczy ze cale forum musi o tym wiedziec ze miales niedawno ohcote na Bóg wie co........... wiec moze prystopuj troche z kometnarzami jakie tu pozostawiasz ..............–BArtek, 19/1/2007 18:49na co miałem? bo nie pamiętam. Bartuś, złotko, idź sobie słuchaj skarbie tych piosenek, które uczą miłości, szacunku, tolerancji itd. nienawiść zostaw nam
    tottenhamon (20 stycznia 2007)
  • A ja winą za moje gazy, co mnie dręczą od dni kilku obarczałem te warzywne gorące kubki Winiar. A to Rubik.
    Gazownik (20 stycznia 2007)
  • no kuuuuuuuurwa –kacpr, 8/5/2006 18:29 –zbulwersowany, 20/1/2007 08:12 –camel, 20/1/2007 09:08
    palczak90 (20 stycznia 2007)
  • no kuuuuuuuurwa –kacpr, 8/5/2006 18:29 –zbulwersowany, 20/1/2007 08:12
    camel (20 stycznia 2007)
  • no kuuuuuuuurwa –kacpr, 8/5/2006 18:29
    zbulwersowany (20 stycznia 2007)
  • >>>>> Więc zauważ że to sztuka trzeba mieć wykształcenie..,żeby coś SKOMPONOWAĆ... że co? papierek się nie liczy, liczy się kreatywność.Pan Piotr zrobił im wodę z mózgu, smutne....
    sivi (20 stycznia 2007)
  • ja tez go widzialam w tej samej reklamie ;-) w przerwie "Lśnienia" na tvn, on nie jest komercyjny-on jest żałosny ;-)chyba w Przekroju jest artykuł, że Pan Piotr podzielił Krakowian, hehe
    sivi (20 stycznia 2007)
  • A ja dzisiaj widzialam PP w reklamie. Bleee...przeciez on nie jest komercyjny :)))
    nika (20 stycznia 2007)
  • my tu sobie gadu gadu a hasełko dnia dalej na forum miszcza robi furorę, po błyskotliwym "Przyszedł wrzesień zara bedzie jesień" jest juz nowe :"Dzisiaj nie ma raczej Misia bo nagrywa sobie Rysia", a oto autentyk odpowiedzi:nesca-moderator;"Dzisiaj nie ma raczej Misia bo nagrywa sobie RysiaTo my grzecznie poczekamy,Teraz Psalmów posłuchamy,Jak Miś skończy już nagrania,To bedziemy mieli Rysia do słuchania."monique-9:"Dzisiaj nie ma raczej Misiabo nagrywa sobie Rysia.Misio dziś szeroko ziewa.gdzieś wysoko leci mewa.Rysio ślicznie sobie śpiewa,aż Miś uciekł między drzewa.Rysio śpiewa jak szalony,a Miś uciekł do swej żony "majka-mitka:"Niech Misio nagrywa Rysia,tylko żeby nie zabili Zdzisia!!!Bo jak jego tam nie będzieto sie w kościach ine rozejdzie.Czy to klapa, czy to zysk,Misio też dostanie w pysk"ten ostatni najlepszy, az dziw ze nie bylo uwagi...coz widac za glupote nie daja.wniosek jednak niepokojący: ktoś sie podszywa pod Zbyszka Książka!!
    mrowkaweed (20 stycznia 2007)
  • O ile do tej pory myślałem, że Karolina i Bartek mogą wpłynąć pozytywnie na tą dyskusję, tak po przeczytaniu dzisiejszych postów stwierdzam, że ich głupota już mnie nie śmieszy, a płycizny umysłowe prezentowane w ich wypowiedziach każą nadać im miano nieuleczalnych rubikoholików.Karolino i Bartku-nie jesteście w stanie urazić nikogo na tym forum, bo wasze odzywki są prostackie niczym wiejska dyskoteka w remizie...Pozdrawiam wszystkich antyrubików!
    rubiKał (20 stycznia 2007)
  • jebie z was, pojeby kochane :)
    bgsh (20 stycznia 2007)
  • ja jeszcze myslę o kolejnych zarzutach do PP,a oni wymiękli,pewnie forum rubik.pl sortują,aby mi na zapytania odpowiedzieć(znaczy się "złote myśli" forumowiczów powielić)a na forum dalej nie można się zarejestrować niestety(dla wywalonych bez zapasowego konta)
    kacperski (20 stycznia 2007)
  • bartek i karolina....aha! jestem pewien, że to Pan Piotr i Pani Agata bronia samych siebie...a może to Książek...
    mrowkaweed (19 stycznia 2007)
  • wtedy wątek by miał góra dwa, trzy posty.
    Bronson (19 stycznia 2007)
  • ciekawa jestem, co by sie stalo, jakby do tego forum dorwali sie moderatorzy forum rubika...
    s. (19 stycznia 2007)
  • Kacperski, nie ma się co wysilać, do nich i tak to nie dotrze. poza tym, zaczynam wątpić, żeby to była prowokacja z ich strony, tacy jak oni naprawdę istnieją (wystarczy obadać forum rubik.pl). wnoszę o usunięcie wpisu ze zbyt dużą ilością wykrzykników.
  • Karolina, Bartek wracać mi na forum Rubika a nie zdradzać mnie z jakimś gejowskim forum porcysa. Dzisiaj o 22:00 wirtualna orgia. Macie się tam przenieść i właczyć kamery
    Piotr Rubik (19 stycznia 2007)
  • zarzuty:-grafomania autora tekstów-pompatyczna forma całości - po co orkiestrowy tusz do błachych pioseneczek o miłości i po co ten uduchowiony klimat,że to dla JP2-stosowanie ogranych zagrywek stylistycznych(orkiestra+pop dawno to już wymyślono)-nachalność medialna PP,co tez sam nie kryje(pokazywanie się dosłownie wszędzie,nawet pewnie w magazynie dla robótek ęcznych na drutach był) - lubi chłopina poklask i zdjęcia w Gali-autor sam powiedział,że nie tworzy niczego wyszukanego w kontekście pospołu--->komercyjność a nie artystyczność-brak wyrobienia muzycznego u odbiorcy PP - sprawdzone na forum PP,czyli odbiorca masowy zatem(powiedcie madrale,czego słuchacie,że nas krytykujecie?)
    kacperski (19 stycznia 2007)
  • Zeganam pana.. Niech mi pan stad wypier****...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    KArolina (19 stycznia 2007)
  • No wiec sie nie nadajesz... Przykro mi..masz chyba 2 o ile dobrze licze a od 8 świnki chrumkaja .. więc masz pech narka...
    Karolina (19 stycznia 2007)
  • NO to jesli nie masz 18 na karko to ZEGNAMY PAPapapapapa................... aha i nie porownuj pana RUBIKA do donia bo to chore to jak porównać zielonego malucha z różowym tirem
    BARtek (19 stycznia 2007)
  • Doniu i p.Rubik??NO nie powiedziałabym...zreszta nie obchodzi mnie co mówia zieloni.. Wy nic nie jesteście warci.. dlaego mnie nie ubiegłeś
    Karolina (19 stycznia 2007)
  • Svend Karlsen jak występował w pewnej znanej wszem i wobec serii filmów, powiedział, że internet powinien być dozwolony od lat 18 i dla ludzi o odpowiednim ilorazie inteligencji. zaczynam coraz bardziej się przychylać do tej opinii.
  • jak dla mnie doniu i rubik (o przepraszam, pan Piotr) są siebie warci. pewnie zaraz napiszesz, że ja i reszta z porcysa też jesteśmy siebie warci, ale jak widzisz, ubiegłem cię.
  • no to dajesz...
    Marcello (19 stycznia 2007)
  • Nie ma porównania...To jest porównanie:Kacperski<hahaha>Pajac?<lol2>Kacperski<hahaha>Pajac!!! –Karolina, 19/1/2007 20:33a moze tak na argumenty merytoryczne zagrajmy,co?
    kacperski (19 stycznia 2007)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)