INNE - FORUM

piotr rubik (+ Fight Club)

8 maja 2006

"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."

http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html

batonik bajeczny
  • <mrowkaweed> fryzjer hahahaha no nie bo pekne :P skad zes sie urwal kozak ??
    BArtek (21 stycznia 2007)
  • Więc spadaj z tego forum...mrowkaweed
    Karolina (21 stycznia 2007)
  • dOkłAdNiE MaJA wałKA Ci co mYślą Ze SA pEmpkiEm ŚWiAtA Ze oNi nIe mAją KOmPlEksów tYlKo dLa NiCh RUbIk Ma kOMpLekSy!!!;)
    ktoś (21 stycznia 2007)
  • kto to ten rubik w koncu?? myślałem że fryzjer....
    mrowkaweed (21 stycznia 2007)
  • <ktos`iu> dziekuje ale walczmy z tymi co nie wiedza co mowia :P !!!!!
  • bRaWo pAnIe BaRtku zGaDzaM SIE z pAnEm!!!!!!!! I tAk tZYMaĆ;)
    KTOŚ (21 stycznia 2007)
  • B R A V O!!!!!
    Marcello (21 stycznia 2007)
  • Ernő Rubik, (urodzony 13 lipca 1944 w Budapeszcie), węgierski rzeźbiarz i architekt. Jest pedagogiem i wynalazcą słynnej kostki Rubika (1974) oraz innych mechanicznych łamigłówek.
    Wikipedia (21 stycznia 2007)
  • Wedlug was p. Rubik jest inny ?? JA bym powiedzaial ze to wy jestescie inni, ze zamiast zajac sie swoim zyciem to cisniecie swoje cztery litery w zycie kogos innego i przy tym go obrazacie, poniżacie na forum publicznym. NIE MACIE NIC INNEGO DO ROBOTY!!!! Dodam jeszcze ,że polowa nawet nie wie kto to jest RUBIK!!!!!!
  • KTOSiu już Cie lubie!! Zapisz sie do naszego FunClubu P. Rubika...
  • PAnIe ZbUlWeRsOwAnY ChYbA PaN SoBiE nIe ZdAjE sPRaWy Jki pAn JeST głupi!!!!;(
    KTOŚ (21 stycznia 2007)
  • Ktos a ty co hehe my to o p. RUBIKU :D
  • najEzDzaJą nnoRmAlNyCh LuDzI A w jEsTeście nIe nORmAlI JeZeLi NaJeŻDzaCIE Na tAkich nOrMaLnYcH jAk PaN PiOtR?????
    KtOŚ (21 stycznia 2007)
  • Karolina, Ty chyba sobie nie zdajesz sprawy ile czasu kosztuje mnie otwarcie tego watku...konkrety, konkrety!
    zbulwersowany (21 stycznia 2007)
  • Poprostu nie maja co robić.. noi najeżdżają na normalnych ludzi..
  • EJ wIeCie co zgAdZAm sIe z kArOlINa i z BaRtKiEm!!!!;) DlAcZeGo w TaK niE lUbIcIe PanA PiOtRa cO On waM zRobil ;( jeStEściE iNNi!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ktOś (21 stycznia 2007)
  • LUdZIe Co waM???
    KtOŚ (21 stycznia 2007)
  • LUdZIe Co waM???
    KtOŚ (21 stycznia 2007)
  • "..."
  • spodkam się z panem w spodku lol.
    spodeczek (21 stycznia 2007)
  • bardzo ludię pana piosenki i mama i tata/ciocia najbardziej podobała mi się piosenka niech muwią że to nie jest miłość i bardzo pana lubię spodkam się z panem w spodku
    dawidek (21 stycznia 2007)
  • bardzo ludię pana piosenki i mama i tata/ciocia najbardziej podobała mi się piosenka niech muwią że to nie jest miłość i bardzo pana lubię spodkam się z panem w spodku
    dawidek (21 stycznia 2007)
  • Ciężki wybór, i to kusi i to wabi.
    zbulwersowany (21 stycznia 2007)
  • Dla kogo Asy EMPiK-u?Nominacje:Muzyka polska1. "Psałterz wrześniowy. Oratorium" - Piotr Rubik/Zbigniew Książek2. "Rubikon" - Piotr Rubik, Sony BMG Music Entertainment3. "Tu es Petrus. Ty jesteś Skałą" - Piotr Rubik/Zbigniew Książek
    goF (21 stycznia 2007)
  • czyli, ze on nie ma wykształcenia klasycznego? ćśśśśo takich rzeczach sie nie mowi. nikt Ci tu nie bedzie grozil... ale wiesz, oc sie dzieje z dziennikarzami piszacymi o niewygodnych sprawach rosji?...
    mary jane (20 stycznia 2007)
  • w przekroju pisza o rubiku, że to kompozytor-amator. czyli, ze on nie ma wykształcenia klasycznego? czy to tylko taki zbytek ze strony redakcji?
    Low (20 stycznia 2007)
  • komentarze dotyczące tego artykułu jeszcze w pewien sposób wzmacniają jego siłę i zbliżają go do tego,co się ostatnio dzieje na forum porcysa (a artykuł jest dużo starszy niż ten topic!). "Oni" byli na długo przed nami:D
    rubiKał (20 stycznia 2007)
  • > http://serwisy.gazeta.pl/metro/1,70066,3293727.htmlzastanawiam sie, czy komentarze pod tekstem sa prawdziwe, czy pisali je fanatyczni ielbiciele, czy moze chcacy-byc-smiesznymi przeciwnicy
    aaaaaaargh wsysa mnie czarna dziura (20 stycznia 2007)
  • http://serwisy.gazeta.pl/metro/1,70066,3293727.htmlcholera, nie wiem, czy to było...autor tekstu uwielbia pana rubika i jego muzykę tak jak my:)jak dla mnie esencja antyrubikalizmu...:D
    rubiKał (20 stycznia 2007)
  • jakis nedzny ten artykul, nie mowia nic nowego, zadnego wlasnego zdania.. po prostu prezentuja problem. pewnie po to, zeby sie nie narazic.
    s. (20 stycznia 2007)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)