INNE - FORUM

piotr rubik (+ Fight Club)

8 maja 2006

"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."

http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html

batonik bajeczny
  • kurwa, jestem o jakies 300 postow do tylu, albo i lepiej.
    em c (22 stycznia 2007)
  • http://img395.imageshack.us/my.php?image=ng3tk4.jpgwyglada z lekka na naćpanego(pewnie Pani Agata tak narkotyzujaco działa),bedzie mi sie snił tej nocy:)Jak wiecej razy na to patrze,tym bardziej chce mi sie smiaćdla takich chwil warto wracac na www.rubik.pl/forum
    kacperski (22 stycznia 2007)
  • chuj w dupe rubikowcom fanatykom, pies ich trącał obsraną girą.
    bgsh (22 stycznia 2007)
  • zauwazyliscie,że BArtek,Karolina,KOTŚ(+jakas 4 łachudra jeszcze w tym czasie sie udziela) czy jakiem tak im jest wchodzą do dyskusji jednocześnie?może zbiorowa "Akcja pod Porysałem" dązy do zniszczenia tego forum?tak sie zastanawiam...chciałem podyskutowac na powaznie,dałem im argumenty(jesli chcą,to niech będą moje przekonania odnosnie muzyki PP),czekałem na return w moja stronę i NIC!!!Zastanawiam się,jakie argumenty wg rubika są dobrymi argumentami przeciwko jego muzyce,tak aby musiał sie z tym zgodzić?chyba rodzaju takiego jak:...."w piosence "Psalm dla Ciebie" w sekundzie 2:13 słyszę fałsz jednego ze skrzypków,a w 2:49 to wiolonczelista zagrał fałszywe dźwieki,poza tym nie zgadzam się,żeby używał Pan trójdźwieków,bo nie umie sie Pan nimi posługiwać"a on na to "tu nie ma zadnych argumentów,więc nie bedę nawet tego czytał"a tak wogóle to mrowkaweed może miec racje co do ingerencji Pana Piotra i jego dziewoi na tym skromnym vortalu(moze sobie nawet jakies płylki z rankingów pokupuje(a potem powie"nie znacie sie bo nie słuchacie Animal Collective"
    kacperski (22 stycznia 2007)
  • a jakies konkretne powody czy tak po prostu?
    camel (22 stycznia 2007)
  • sedecznie prosimy redackje o zablokowanie numeru ip uzytkownikom pokroju karoliny, bartka i ktosia (...)–camel, 21/1/2007 22:27dopisuje camela na swoj wishlist.
    mw (22 stycznia 2007)
  • Ci wszyscy ktorzy robia tutaj prowokacje i mysla, ze sa smieszni. przestancie, bo to co robicie jest zalosne, i tylko psujecie ten watek.
    Neurotyk (21 stycznia 2007)
  • Monroe ( wyrzucony z forum): "Czy Twórczość PANA Piotra to dzieła na miarę wielkich współczesnych polskich kompozytorów, jak H. Górecki, K. Penderecki, W. Kilar, których można zaliczyć do przedstawicieli kultury wysokiej czy może dorobek PANA Piotra znajduje się w nurcie kultury popularnej, masowej?"Nycia; "Powiem tak tamci kompozytoprzy żyli kiedyś oczywiście szanuję ich ! ale teraz inny czas inni kompozytorzy.../pan Piotr jeszcze nie jest wyśmienity i nie mówi o nim cały świat ale Komponuje muzykę piękna i mam nadzieję ze w przyszłości bedzie sławny na wszędzie tego mu życzę :)Narazie jest dobrze tak jak jest :)I nie warto poruszać tematów związanych z tym czy PP jest Kompozytorem jak np. Panderecki bo taki jeszcze nie jest ale jeśli bedzie pracował wytrwale jak teraz to niedługo bedzie jeszcze lepszy:) "
    PanDerecki (21 stycznia 2007)
  • boże, ten wątek ma już ponad 1500 postów. tylko ja myślałem, że dojdziemy do 1000 i damy sobie spokój? Ale rozwaliła mnie karolina kilka postów wyżej: "Jesteś żałosnym egoistom"lol
    nowhere man (21 stycznia 2007)
  • wszystko ma swoje granice. ja na forum rubika sie akurat nie zapisywalem bo i po co
    camel (21 stycznia 2007)
  • Śmiesznie, bo nie lubiliśmy jak nas wyrzucali z forum Rubika.
    Sumienie (21 stycznia 2007)
  • sedecznie prosimy redackje o zablokowanie numeru ip uzytkownikom pokroju karoliny, bartka i ktosia lub podzielenie watku o rubiku na kilka czesci. z gory dziekujemy
    camel (21 stycznia 2007)
  • Toż to sam mistrz sie pofatygował i do nas przemawia a my maluczcy nie rozpoznajemy!! zdemaskowałem go - nie zaprzeczył! napisałem żeby głupią pisownie zmienił - posłuchał!! Kajać się! kajać! sam Pan Piotr razem z Paskudzką Panią nas napomniał!!
    mrowkaweed (21 stycznia 2007)
  • nie było mnie dwie chwile i widzę, że zachwiana została w tym wątku równowaga i goście są u nas bardziej aktywni niż autochtoni. Zastanawiam się jak to jest.a) karolina, bartek i ktoś to porcysowicze, którzy żartująb) karolina, bartek i ktoś to przybysze z forum Pana Piotra, którzy na naszym terenie prowadzą krucjatę korzystając z wolności wyrażania poglądów, której w ich mateczniku brak i czerpią niewysłowioną radość ze swobodnej polemiki i możliwości przeklinaniac) żadna z powyższych.jak to jest?
    palczak90 (21 stycznia 2007)
  • >jak już jestem insajd, to się czuję jak na jakimś onecie.<–tottenhamon, 21/1/2007 20:34Karolino, Bartku, Ktosiu i inni analfabeci pedałujący z rUBIKIEM - jak czytam wasze posty, to mam ochotę wyrzygać, tym bardziej, że nie pada w nich absolutnie żaden merytoryczny argument. Katujcie swoje proste umysły rubikowymi kantatami i pop-oratoriami, nam to nie przeszkadza i nikt was tu nie nawraca, ani nie zmusza do zmiany opinii. Tego samego oczekujemy w stosunku do nas samych!Jest miejsce w internecie, gdzie możecie porozmawiać z ludźmi o podobnie zjechanych upodobaniach - www.rubik.plŻEGNAMY
    rubiKał (21 stycznia 2007)
  • "BLEEEEEEEEEEE????????????? "–KOTŚ, 21/1/2007 19:44 to było pytanie?? Pozwole sobie na nie nieodpowiedzieć Kotsiu. tak jestem beznadziejny, nie mam kompleksow, mam fryzure, która stoji i maseczke z kupy Rubika do sprzedania za 15 zł, ale nie wiem czego sie czepiasz mnie biednego człowieka niewinnego Rubiku... że brzytwy sie chwytam..?? Ha! jednak ten kompleks fryzjera...
  • >>>>DOKŁADNIE ZGODZE SIE Z PANEM BRONSONEM KOMPLEKSY TO PODSTAWA??? –KTOS, 21/1/2007 19:40 spierdalaj?btw, "pan Bronson", prawie jak "pan Piotr".
    Bronson (21 stycznia 2007)
  • dlaczego nie zbanujecie Karoliny, Bartka i reszty? nudne się to robi. mi też się ten wątek otwiera cholernie długo, a jak już jestem insajd, to się czuję jak na jakimś onecie.
    tottenhamon (21 stycznia 2007)
  • AHA I MAM JESZCZE COS DO POWIEDZENIA MASECZKE TO TY POWINEŚ SOBIE ZALOOZYC NA TWOJA PIEKNA FRYZURE KTORA STOJI I NIE MA KOMPLEKSÓW BLEEEEEEEEEEE?????????????
    KOTŚ (21 stycznia 2007)
  • > niemiło jest jak widze niepochlebne opinie o mnie...< a myślisz że Rubikowi jest miło że takie o nim bzdety wypisujesz?? Tobie nie jest miło... Też mi coś.. Jesteś załosnym egoistom, który nie ma czego sie uczepić.. Tonący chwyta się brzytwy, więc ty też... ale nie brzytwy tylko głupich komentarzy.. TONIESZ!!Nikt cie nie uratuje..
    Karolina (21 stycznia 2007)
  • Hahaha, no jeszcze brakuje, żeby nas z forum wyrzucili :D
    Porcysiak (21 stycznia 2007)
  • <mrowkaweed> ej kozak szczerze :P zlosc pieknosci szkodzi wiec idz ju po maseczke z kupy......... a my nigdzie z tad nie idziemy .BYLLES PIERWSZY??? takTWOJ CZAS MINAL WIECE NARA :P:P..........
    BArtek (21 stycznia 2007)
  • jak się nie ma kompleksów, to jest się beznadziejnym?
    Bronson (21 stycznia 2007)
  • Ej koleś!! Zejdź w końcu z Rubika, bo nic ci nie zrobił i skończ robić z siebie błazna..
    Karolina (21 stycznia 2007)
  • nie wiem, kurwa, Rubik za co ty mnie tak nie lubisz..co ja Ci zrobiłem?? Przecież grzecznie Ci odpowiedziałem, że nie kupię tej twojej płyty, ani tej "Strażnicy" co mi chciałeś wcisnąc wczoraj przed ośrodkiem kultury...jak nie wiesz co masz robić to mozesz sobie, kurwa, posolić ubranie.. nie wiem paleczką se pomachaj albo coś...ale nie wchodź na to forum bo to moje "Miejsce Wytchnienia" i niemiło jest jak widze niepochlebne opinie o mnie...Teraz ide,bo jest sesja, a ja wszystko w życiu osiągam ciężką uczciwa pracą...a jak wróce to ma Cię tu nie być!
  • czy ja sie myle czy cooo albo ama sie smiac albo płakać ale nie kapie jednego nie macie sie czego kur*** czepiac tylko swoich fryzur jak tak jaest to po co kurw** wchodzicie na te forum!!!!!!!! macie zJechane totlnie zyby kur*** klucic sie o fryzure nie se ma rubik Ma fryza jakiego se chce ale was to powinno gówno interesowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ktoś (21 stycznia 2007)
  • czy ja sie myle czy cooo albo ama sie smiac albo płakać ale nie kapie jednego nie macie sie czego kur*** czepiac tylko swoich fryzur jak tak jaest to po co kurw** wchodzicie na te forum!!!!!!!! macie zJechane totlnie zyby kur*** klucic sie o fryzure nie se ma rubik Ma fryza jakiego se chce ale was to powinno gówno interesowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ktoś (21 stycznia 2007)
  • ahA MaM RoZuMiEć zE Ty NiE mAsZ kOmpLeKSów MROWKAWEED!!!! tO JeStEś bEzNaDzIeJnY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kotś (21 stycznia 2007)
  • (do Karolci,Bartka,Ktosia i innych z komplekasami) słuchaj Rubik, nie kamufluj sie tutaj zmianami nicka i śmieszną pisownią. jak nie jesteś fryzjerem to nie wiem co zrób, ale ja tu byłem pierwszy więc spierdalaj i zajmij sie pracą albo wogóle swoim życiem. ps. z twojego forum mnie wywalili wiec badze kulturalny człowieku....
  • iDzLePiEj dO FrUzJeRa Bo coś cI StOjI!!!!!!!!! AHAHHAA:)I To DO CIEBIE MROWKAWEEND!!!!
    KTOŚ (21 stycznia 2007)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)