INNE - FORUM
piotr rubik (+ Fight Club)
8 maja 2006"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."
http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html
-
karolino, dziewczyno, ciebie koniecznie musi ktoś szybko przelecieć! udrożni ci się wentylacja, przeciąg posprząta ci głowę, może nabierzesz dystansu do tej kukły. będę się za ciebie modlił.
tottenhamon (23 stycznia 2007) -
Niby kto za kogo się podszywa pan Piotr?? bo nie zrozumiałam..
Karolina (23 stycznia 2007) -
>http://tygodnik.onet.pl/1548,1386460,dzial.html<>Proszę się wybrać na koncert, moze tam poczuje Pan coś więcej.. Słucham Rubika, bo podoba mi się jego muzyka, bez względu na takie opinie. Dlaczego tak stara sie Pan zohydzić coś, co podoba się tak wielu ludziom?Dlaczego w Polsce popularnosć musi wywoływać zawiść i krytykę?<~fanka PR, 22.01.2007 21:45Zawsze to samo, jakże przewidywalne. Jeszcze milion takich komentarzy na wszelkich forach i sam zacznę rubikowi współczuć... tak ułomnych fanów:/
rubiKał (23 stycznia 2007) -
>http://tygodnik.onet.pl/1548,1386460,dzial.html<No jak to? Przecież jego twórczość oparta jest na Biblii, a Biblia nie jest hucpą!
Pan Rafał (23 stycznia 2007) -
http://tygodnik.onet.pl/1548,1386460,dzial.html
dys (23 stycznia 2007) -
ogladasz z rodzina truposza?! o ladnieale mama z tata tez jaraja trawke? bo na trzezwo nie wkreca odpowiednich lotów
antoni (23 stycznia 2007) -
Ja też nie oglądałem. Szykowałem się na to cały dzień, ale zespuł mi się mój osobisty telewizor. Gdy zaproponowałem rodzinie wspólne oglądanie Telekamer wyśmiali mnie i włączyli "Truposza". Nienawidzę ich!Ps.Cieszy mnie, że znów widzę znajome facjaty w tym wątku. Pozdrawiam was, kochani! czymajcie poziom dyskusji!
zbulwersowany (23 stycznia 2007) -
pewnie, że był zaskoczony i że dziękował forum! Myślę, że budowanie silnego zaplecza w fanatycznym forum i szeroka jego promocja to mądra i przemyślana strategia ze strony Miszcza. Może GARNIZON FAJEK powinien promować porcys?
palczak90 (23 stycznia 2007) -
Nie ogladalem Telekamer, komu dziękował? Czy wspomniał o forum? I czy był bardzo zaskoczony?
klancyk (23 stycznia 2007) -
chcieliście dvd to proszęhttp://www.empik.com/showobject.jsp?objectId=2532185¤tCategory=2050000
sivi (23 stycznia 2007) -
Ci wszyscy ktorzy robia tutaj prowokacje i mysla, ze sa smieszni. przestancie, bo to co robicie jest zalosne, i tylko psujecie ten watek.–Neurotyk, 21/1/2007 23:58 dokładnie, ostatnie 200 postów w tym wątku to jedyne, których nie chciało mi się czytać w całości i wracać do nich później. to taki penderecki. posty 1~1300 to natomiast Pan Piotr w czystej postaci. mogę czytać zawsze i wszędzie. niech mówią, że to nie jest miłość
c-u (23 stycznia 2007) -
Według mnie najbardziej gejowski był spot który nagrał gdy pokazywali nominowanych. "Ojej, nigdy nie wiem co powiedzieć przy takich uroczystościach" - jaka skromność z tą liczbą mnogą :P
vilo (22 stycznia 2007) -
jakis link?
em c (22 stycznia 2007) -
pan piotr wystąpił nawet dzisiaj w pod gradobiciem pytań. mimo że bajka raczej żałosna to nieźle go obśmiali. było dużo aluzji gejowskich. chyba po porcysie będą mieli fani kolejnego wroga do zniszczenia
mailman (22 stycznia 2007) -
ta adrenalina przed ogłoszeniem wyników omal mnie nie zabiłaskoro przewinął się wątek tropienia geja w rubiku, to a widzieliście jak miecznikowski poklepał go po pupie? albo jak rubik nawet porządnie nie pocałował paskudzkiej? albo jak specjalnie posadzili go tak daleko żeby mógł po nagrodę przedefilować przez całą kongresową? (w sensie to ostatnie już ogólnie)
kmicic (22 stycznia 2007) -
Tak sprawca półtora tysięcy postów na tym forum wygrał, czyż to nie wspaniełe?Jak mi przykro, panie Piotrze NIE! (Doda była lepsza)
woman (22 stycznia 2007) -
wygrał.[*]
batonik bajeczny (22 stycznia 2007) -
i co, wygrał? niekce misie oglądać
tottenhamon (22 stycznia 2007) -
ale impreza, niech to chuj! Uwielbiam takie zdarzenia, z entuzjazmu publiczności wnoszę, że nie jestem sam. Hurra, Telekamery!
palczak90 (22 stycznia 2007) -
Pan Piotr na Telekamerach, rzucajcie na dwójkę i wypatrujcie:)
sivi (22 stycznia 2007) -
>a ja nie znam żadnego geja:( >Podobno 5% populacji stanowia geje, wiec pewnie znasz, >tylko zakamuflowanego.Hm... ja jestem gejem i powieniem mieć mityczny gej-radar. I właściwie jak się zastanawiam to rubik ma wszelkie predyspozycje :P radar najmocniej wśród znanych i nielubianych włączył mi się u jednej takiej osoby, ale nie będę się rozpisywał by nie skończyć jak pan Hubert H ;)
vilo (22 stycznia 2007) -
>a ja nie znam żadnego geja:( Podobno 5% populacji stanowia geje, wiec pewnie znasz, tylko zakamuflowanego.
anka (22 stycznia 2007) -
a ja nie znam żadnego geja:(
tottenhamon (22 stycznia 2007) -
- The whole system just...makes me feel...insignificant.- Terrific! You should feel insignificant!(AntZ)
mw (22 stycznia 2007) -
Nie wiedzialam, ze to juz instytucja. Uzylam tego slowa, bo to naprawde przyjaciel od 15 lat co najmniej. Pewnie tez ze wzgledu na to zastanawiam sie czy PP kocha inaczej czy nie
moni (22 stycznia 2007) -
przymusu spolecznego posiadania "przyjaciela geja". prawie nigdy w tej zbitce nie pada inne slowo w stylu "kumpel", "znajomy", "kolega". zawsze "przyjaciel". "przyjaciel gej" to zatem instytucja. intrygujace.
mw (22 stycznia 2007) -
> jakie to symptomatyczne. a czego to jest symptom?
k (22 stycznia 2007) -
"moj przyjaciel gej"-> jakie to symptomatyczne.
mw (22 stycznia 2007) -
czuję się tutaj jak w zoo
egzotyczne zwierzęta i w ogóle (22 stycznia 2007) -
Ciekawe, z roznych zrodel juz slyszalam, ze PP jest kochajacy inaczej, nawet moj przyjaciel gej mowi, ze to tajemnica poliszynela w jego towarzystwie. Chyba troche nie ogarniam, jezeli tak jest to oblubienica wie, nie wie, robi role przykrywki? I co, on jej za to placi, a na boku ma chlopaka? Porabane
moni (22 stycznia 2007)