INNE - FORUM

piotr rubik (+ Fight Club)

8 maja 2006

"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."

http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html

batonik bajeczny
  • obczailam drugie oblicze z.ksiazka:"Sztuka kochania, czyli sceny dla dorosłych"'Kilka historyjek, trochę pikantnych, odrobinę niepoprawnych, ciut niegrzecznych, zdecydowanie przeznaczonych dla dorosłych, pozwoli nam spojrzeć na nasze życie erotyczne z przymrużeniem oka. Chodzi o to by zabawić się, poigrać, pogadać trochę o tym, o czym wstyd głośno mówić. Dzięki frywolnym żartom uśmiechniemy się sami do siebie. ':>http://www.ultramaryna.pl/wydarzenie.php3?id=7273'Zbigniew Książek, znalazłszy lukę na rynku dramaturgicznym, napisał pikantny kabaret na par kilka w różnym wieku. Młode, uwodzące krągłymi biodrami studentki, pełni kompleksów mężowie, żony najlepszych przyjaciół, zdradzone kobiety, nie do końca wierne małżonki, zakazane prostytutki. W obszernym spisie postaci brakuje jedynie przystojnego hydraulika i osamotnionej sąsiadki z naprzeciwka.''Zbigniew Książek: - Nie chodzi o seks, ale o uczucia wyższe. Napisałem komedię o pragnieniu miłości. O oporach, z jakimi wciąż się zmagamy, nim otworzymy się na drugą osobę. To także opowieść o poszukiwaniach królewicza na białym koniu, który powinien być piękny, uczciwy i wierny zarazem. Jak to pogodzić i gdzie go znaleźć?'i z forum:'Napiałem, napisałem Psałterz Wrześniowy. Teraz sróbuję odpopczą'hm.tak, ja chyba tez musze. pewnych spraw nie mozemy przeginac;>
    z (28 stycznia 2007)
  • mrowkawed najbardziej upierdliwa istoto dla mnie ktoś kogo wywala sie drzwiami a wlazi oknem w dodatku z gownem na butach to ZERO pozbawione ambicji i wybaczcie ale przez Wasze działania tak Was postrzegam.Tak Wam trudno zrozumieć, ze KTOŚ Was nie chce gdzieś??
    XXX (28 stycznia 2007)
  • "Na forum do Pana Piotra nie zwracamy się per "Ty ".Zgodnie z ustaleniami forumowiczów, powyższe dotyczy również wszystkich VIP-ów związanych z oratoriami" to chyba sekta.a vipy od oratoriów to chodzi o papieża?
    karambol (28 stycznia 2007)
  • nie ma to jak robić sobie siare z rubika książka i ludzi którzy tu wchodzą i ich bronią a przciez wiadomo że i tak porcys rządzi nawet na rubik.forum.pl tak pisało
    heh (28 stycznia 2007)
  • tak sie sklada ze durne posty pisze jeszcze Zbyszek Książek a jego nie banujecie...popatrzcie zreszta jak kulturalnie na naszym forum sie wyrazali bartek i karolina, no szczyt elokwencji to byl slowo daje. zreszta wybacz ale w dyskusji o 750-leciu miasta Krakowa nie było nic "debilnego", a wyciecie 3 stron tej merytorycznej (z naszej strony) dyskusji motywowano jedynie dobrym samopoczuciem pana Piotra...
    mrowkaweed (28 stycznia 2007)
  • ten wątek to mistrzostwo świata!
    woman (28 stycznia 2007)
  • tak porcys rządzi hehe wymiatasz
    heh (28 stycznia 2007)
  • http://img232.imageshack.us/img232/4115/porcysxm0.jpg
    hehe (28 stycznia 2007)
  • >>>bez pisania mozna dostrzec kto jaki ma potencjal w sobie a to cietawe co od nas coś emanuje , ja nie chce
    heh (28 stycznia 2007)
  • >no coz nikt poza Wami nie pisze debilnych postowno bym sie sprzeczał
    tadam (28 stycznia 2007)
  • no to pozdrawiam z mojej willi co prawda nie w Konstancinie tylko na Ibizie... ale to chyba nie robi Wam róznicy...a skąd wiemy, ze Wy to WY no coz nikt poza Wami nie pisze debilnych postow a i bez pisania mozna dostrzec kto jaki ma potencjal w sobie
    XXX (28 stycznia 2007)
  • i wlasnie, jaka macie kase z moderowania/administrowania forum Pana Piotra? sadzac po sprzedazy jego plyt i licznych nagrodach jakie otrzymal za swoja tworczosc ostatnio, powinniscie juz miec wille z basenem w konstancinie, 2 bmw oraz prywatna wyspe na pacyfiku..
    camel (28 stycznia 2007)
  • po swojej oczywiście. ciągle szukam nowych tytułów :P
    camel (28 stycznia 2007)
  • >>>zbyt wiele liter zamuliloby Wasze male mozgi sta taki skrot..obraziłeś właśnie moją inteligencję>>>Porcys to forum dla ludu wszelkiej maci, forum RUBIKA nie o RUBIKU jest forum prywatnym i takim jak Wy-WARAheh a co wy tylko białych hetero przyjmujecie??ale wytłumacz mi skąd wy wiecie ze dajmy na to taki romek który się zaloguje i sobie kulturalnie przegląde prywatne forum rubika jest z porcysa jest murzynem lub gejem or lesbijkom bo ja spać przez to nie moge , a może trzeba najpierw do pana piotra napisać list zapowiedzi i poprosic o rekomendaje i może nam opowiesz jak ty sie tam wkręciłeś do tej super paczki
    heh (28 stycznia 2007)
  • ale czy ja obrazam czyjes muzyczne gusta?? NIEWy za to uzurpujecie sobie prawo do oceny co jest dobre do sluchania co zle...Porcys to forum dla ludu wszelkiej maci, forum RUBIKA nie o RUBIKU jest forum prywatnym i takim jak Wy-WARAco do XXX-> zbyt wiele liter zamuliloby Wasze male mozgi sta taki skrot..Camel a chcesz obejrzec moja filmoteke czy sadzisz po swojej??
    XXX (28 stycznia 2007)
  • ej to wy jesteście prze totalni jeśli przez neta umiecie zobaczyć cudze czoło i jeszcze dostrzec co tam jest napisane szacun naprawde a tak w ogóle to co wymacie do porcysa co?? tu bytuja normalni kulturalni ludzie którzy chodź troche znają się na muzyce i kulturze ja tam nie twierdze ze wszyscy inni to ciule i że jak nie słucha dajmy na to carsów czy modest mouse to nie można z nim normalnie pogadać a wy jak nie słucha rubika i nie uważa książka za objawienie to walnąć mu banera i nie słuchać jak bluźni przeciw ich proroczej nauce ehh totalnie totalna zanua
    heh (28 stycznia 2007)
  • czyli jesteście nietolerancyjnips. lubisz filmy XXX, że się tak podpisujesz? a wasz miszcz o tym wie?
    camel (28 stycznia 2007)
  • mozna jesli nie chce sie wpuscic chama na salony bo na czole ma wypisane "jestem z Porcysa"
    XXX (28 stycznia 2007)
  • czy kulturą można nazwać banowanie za przeglądanie forum? no?
    Bronson (28 stycznia 2007)
  • ciekawi nas jak wy rozumiecie te słowo :>
    camel (28 stycznia 2007)
  • bo nasz wypowiedzi w przeciwienstwie do Waszych są KULTURALNE... wytłumaczyć czy sami znajdziecie sobie znaczenie tego słowa??
    XXXX (28 stycznia 2007)
  • a jak my prawdziwi fani chcemy się dostać do forum pana Piotra a wy nas wyzywacie od trolliuczcie się od nas my tam was nie blokujemy piszecie tu co chcecie i tak powinno być wy nam zamykacie droge do tej cudownej zbawczej muzyki
    heh (28 stycznia 2007)
  • ależ nie krępujcie sie zróbcie sobie wątki o wszystkich, przecież widac, że drzemią w Was prawdziwi fani :)
    XXX (28 stycznia 2007)
  • coś czuje, że za jakieś 1000 postów będzie trzeba wydzielić z tego wątku wątek o Panu Zbigniewie
    camel (28 stycznia 2007)
  • Panowie ale nam miło, że śledzicie na bieżąco karierę Piotra. Nawet info o zdobyciu telekamery zaistniało wcześniej na tym forum (na Rforum pierwsze gratulacje pojawiły się 3 minuty później niż tutaj). No proszę proszę, prawdziwi pasjonaci.
    qqleczka (28 stycznia 2007)
  • haha wiecie jak jest blondyn po hiszpansku??? Rubio! - no slodkie po prostu! moze to tylko pseudonim jakis jest....
    mrowkaweed (28 stycznia 2007)
  • ja wiem już jak oni to robią mianowicie ksiązek prorok prawdziwy prorokuje kto z porcysa kto nie hehe ale fajnie jestem trollem z porcysa(w ogóle wtf trol a niby skąd on wiedzą o moich odstających uszach ja sie boje)
    heh (28 stycznia 2007)
  • "Zło to fanatyzm "ciekawe jak ma się to do ich forum?
    sivi (28 stycznia 2007)
  • (aha spoko rejestracje juz sa czynne)
    z (28 stycznia 2007)
  • cholera, zbanowali mnie teraz. a nie klikalam w ten link co byl tutaj wiec ta teoria upada. wyglada jakby mieli mozliwosc wyczajenia na jakiej stronie bylam wczesniej bo nie mam pojecia jak to zrobili. niczego nie wpisalam tez. przed chwila jeszcze sie zalogowalam a potem wylogowalam i chcialam jeszcze raz i wtedy pokazalo sie powod-troll z porcysa lol! jesli ktos ma mozliwosc podzielenia sie loginem niech pisze na mejl redakcyjny prosze:<
    z (28 stycznia 2007)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)