INNE - FORUM
piotr rubik (+ Fight Club)
8 maja 2006"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."
http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html
-
>>>Może gdybym był mniej szczery a bardziej grzeczny nie przerwałbym przed laty lipnego musicalu studenckiego i ten ktoś żyłby szczęśliwiej?jeb na łeb . o ja ale mściwiec
heh (29 stycznia 2007) -
>A teraz takie sztampowe pytanie: jak się zaczęła pańska przygoda z muzyką?-No anal....normalnie znaczy, poszłem na przeru....przesłuchanie i mnie przyjęli do tego chór...chuj...chóru.<LOOOLLLOgólnie niezłe,choć piosenka nie do wytrzymania,musiałem przeskoczyć dalej bo nie dałem rady:D
rubiKał (29 stycznia 2007) -
a teraz przygotujcie się na niezły hardkor :http://www.youtube.com/watch?v=67x0kprpm5Qpierwsza w 4RP bezczelna parodia miszcza
mailman (29 stycznia 2007) -
http://img459.imageshack.us/img459/9974/img01622ao.jpghttp://www.tu-es-petrus.pl/tworcy/zbigniew_ksiazek.jpgzdjecia ksiazka.
mrowkaweed (29 stycznia 2007) -
...bodaj Tymona Tymańskiego, który muzykę Rubika nazwał „duchowym pierdzeniem”.http://andrzejmuszynski.salon24.pl/5058,index.html
klancyk (29 stycznia 2007) -
"Ze szczerą sympatią dla Waszej przeuroczej sekty! "no jebłem na plecy.
Bronson (29 stycznia 2007) -
jeny-kraków przeprasza za książka.
sivi (29 stycznia 2007) -
a mówią, ze to villas ma fiksum dydrum, z wrażenia muszę poszukać fot pana książka-wogóle nie wiem jak wygląda.v od tego wątku nie ma ucieczki-jest silniejszy niż narkotyki, papierosy, alkohol...:)
hehe. -z jeszcze kilka ominęlas....nie ogarniam w jaki sposob ten gość pisząc o własnym cierpieniu, pokorze, czy o papieżu potrafi wcisnąc własną prezentację i wylansować siebie jako zajebistego gościa któremu wszyscy zazdroszczą. no zjawisko...'"Nie zdążyłem jeszcze o tym opowiedzieć Piotrkowi Rubikowi , więc gdybyś to przeczytał Piotrze , to chyba zgodzisz się ze mną , że chyba coś Karol chiciał dać do zrozumienia... Może to JEGO wielkie poczucie chumoru , że dają nam dwie nagrody w Opolu, za co pozostali wykonawcy chcą nas zagryźć...""Niejednokrotnie za moją brutalną szczerość prałem się z kimś na pięści. Co tam podbite oko, skoro po siedemnastu latach poeta krakowski powiedział- nadal cię nienawidzę. Zniszczyłeś mi życie.Ja ?! Jemu?! Ja o nim zapomniałem po pięciu minutach! Może gdybym był mniej szczery a bardziej grzeczny nie przerwałbym przed laty lipnego musicalu studenckiego i ten ktoś żyłby szczęśliwiej?""Nie mogę powiedzieć , że się cieszę, że znajdujecie te wrześnie bolesne... ale pisząc nie czuję się już taki sam z tym wszystkim...Jeszcze tylko cztery songi i uciekam gdzie pieprz rośnie. Choćby na Kubę albo do Afryki z Andrzejem Sikorowskim. Dzieki za współcierpienie. "no i kolejny materiał dla psychologa:"Pomyliłem co prawda datę ale to nic z wczorajszym zamyśleniem w centrum Krakowa i tym, że ocknąłem się przed Katowicami...Czasem jak zaczynam myśleć to nie bardzo wiem co i jak ...Może początki radosnego odfrunięcia w sklerozę i spokój braku problemów?! "
dostalem sie w koncu na forum o pp ale sie zerzygalem i teraz czuje sie niekomfortowo.....:(
v (29 stycznia 2007) -
kurwa znow sie nie moge zarejestrowac na tym jebanym forum!!!!! JAK TO SIE ROBI??????????????? Ja tez chce OBCOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chlip... chlip...
v (29 stycznia 2007) -
taktak, to juz ostatni raz i zaraz zrobie sobie tydzien bez rubika i ksiazka ale chce sie podzielic~~the best of ksiazek na forum~~ poza tym co juz bylo przytaczane wyzej oczywiscie:'Wielce szanowni Forumowicze! Pławię sie w Waszych przyjaznych opiniach o naszej z Piotrem twórczości. To trochę tak, że jak pada deszcz , to zagladam do tego kącika i juz razem z Wami mogę moknąć. Lubię deszcz, jesień i Mazury. W najbliższy czwartek będę z Igorem i kilkoma innymi szaleńcami na prywatnej wyspie w Kretowinach i przez dwa ni bedę łowił drapieżniki. Kiedyś złowiłem na urodziny Graszki 11 kilogramowego szczupaka.''Piszę codziennie od rana do 14:00. Potem jadę na siłownię. A potem robię co w mojej mocy, żeby nie myśleć o tym , co aktualnie piszę. Nigdy się to nie udaje.''Pisanie jest dla mnie tak niezbędne do życia jak spotkania z moimi przyjaciółmi, jak Grażka, jak filmy Kurosawy, jak piosenki Cohena , jak Mazury i jezioro i wyspa.''Syn mowi, ze mam za duze piesci na poete, i ze mam za duze bicepcy ! Syn mi zazdrosci! Wiem to! Syn cwiczy Tae Kwon Do ale jego Mistrz tez mnie omija.''Najgorsze, że wygadałem się i teraz juz wiadomo , że lubię grzebać w szufladzie Ga z wstążkami i takimi innymi dziewczęcymi jak szydełko czy naparstek. Pędzę po podręcznik psychoanalizy - z pozdrowieniami Zbyszek Książek''Czasem przyjdzie coś do głowy i wtedy pod stokiem notuje w małym kajeciku , z którym się nie rozstaję, jakieś pomysły. Zmarznięta, roześmiana buzia wieczorem po nartach, wielka babcina pierzyna i takie czary, i fruwanie miłosne , że mleczna droga dużo niżej i Wielki Wóz za mały by pomieścić dwoje szczęśliwych " ludzieńków".''Po pierwsze więc nieodzowność Was, Dziewczyn do tego, żebyśmy my chłopcy mogli w ogóle istnieć. Żebyśmy nie pomarli ze zgryzoty i braku ... miłości!!! 'i znow obsesja gruszek:'Czy jabłko jest lepsze od gruszki? To zależy od tego czy bardziej lubisz gruszki czy jabłka. ''To żmudna praca. Kiedy jednak w efekcie dostaję tak pozytywny rezonans jak teraz, od Was , warte to jest wszystkiego. Nawet tego , że ludzie potrafią tak nienawistnie obrażać nas z Piotrem jak ten człowieczek w ostatnim Przekroju.''Wielce Szanowna Isiu! Tajemnica miłości…Może największa z tajemnic tego świata. Jak to się dzieje, że zjawia się , nazwijmy go jak w pieśni twój OBLUBIENIEC i ty OBLUBIENICO tracisz dech, zapatrujesz się w niego a nie widząc go dusisz się z braku jego obecności jak dusi się człowiek bez powietrza. Pragniecie swoich ust, swoich dłoni, swych ciał ale nade wszystko swojej obecności. Godzinami gadacie i gadacie i nie możecie się nagadać. I przysięgacie sobie wzajem, że na zawsze. I łączą się wasze ciała i jest ślub, i są dzieci , i jest życie.[..]Jeżeli miłość ma przetrwać to TY OBLUBIENICO ani raz nie możesz oblizać się ze smakiem za ładniutkim czy sławnym, czy mądrym czy jakimkolwiek. Nigdy. Żadnych całusków, Żadnych przytulanek. Żadnego – raz to nic, to tylko przygoda, to nie z serca, to tylko zabawa i seks. ''Nocami i dniami ślęczę nad PSAŁTERZEM WRZEŚNIOWYM i jedynie zaglądanie na to forum sprawia , że nie przestaję , nie wyjeżdżam do Irlandii a czytam, czytam, czytam, piszę no i ma się rozumieć co godzinę... Ze szczerą sympatią dla Waszej przeuroczej sekty! Zbyszek Książek'i najlepsze:'Czy my zatrzymalibyśmy polski, manhatański i każdy inny wrzesień? My z tego forum?' [fanka]'Bez Pana nic by nie było. Nie było by tych pięknych oratori, utworów'[o.jeszcze jedno widze ze ksiazek czesto podpisuje sie jako z :>]
z (29 stycznia 2007) -
obroncy rubika na forum gazety:'Coz to za inteligencja zajmowac sie czyims wygladem: ze wlosy wyprostowane, ze schudl, inteligencja to czytanie ksiazek i wypowiadanie sie na wazne tematy' :>
z (29 stycznia 2007) -
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3881822.html?skad=rss
kiwi (29 stycznia 2007) -
mam prośbę: zróbmy sobie dzień odpoczynku od tego wątku. a jutro wrócimy ze zdwojoną siłą argumentacji i błyskotliwości. co wy na to szanowni forumowicze?
camel (29 stycznia 2007) -
Maniefest Ksiązkowy to materiał do zgłębiania na lata:"Wielu dziennikarzy przeprowadzało ze mną długie rozmowy wywiadowcze po czym albo wywiady się nie ukazywały albo były o niczym."
znam też kilka osób, które ściągnęły jego płytę.a maciej kaczka skończył się po 'krainie łagodności'.tyci tyci pościk.
karambol (29 stycznia 2007) -
Piotr Rubik: Proszę bardziutko - tyci tyci pościk napisałem na klawiatureczce...
pościk dla wszyściuteńkich ludzi (29 stycznia 2007) -
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3881822.html?skad=rss"Kocham Kraków aż do wyplucia flaków!" - brzmi refren konkurencyjnej kantaty na obchody 750-lecia lokacji grodu Kraka. Swoje dzieło dopieszcza właśnie Maciej Kaczka, który chce przekazać miastu ten utwór w prezencie. Utwór Kaczki ma trwać 4-5 minut. Będzie to rodzaj krótkiej jednoaktówki scenicznej zaśpiewanej w operowej formie. Nie zabraknie w nim klaśnięć i innych typowych dla Rubika motywów. W obronie zaszczutego przez dziennikarzy kompozytora padną słowa: "Hordy pismaków krew moją piją jak łany maków pod Monte Cassino". Kraków walczy ;)
pat (29 stycznia 2007) -
już mnie to nudzi: co poniedziałek, przy śniadaniu przegladam muzyka.onet.pl i co poniedziałek-FUCK-zawsze ten sam news:"Bezkonkurencyjny Piotr Rubik"http://muzyka.onet.pl/0,1474524,newsy.htmlbłagam przestancie kupować już jego płyty:)
Goście byli z rubik.pl!Niesamowite, że skalali siebie wchodząc na to szatańskie forum i wdając się w dyskusję z trollami z porcysa:D Wybór ulubionych:>jesteście gównianymi hipokrytami–tottenhamon, 28/1/2007 22:09<>to "gowno" o ktorym tak kulturalnie raczyles wspomniec[...]wynioslem z czasow pierwszego pobytu na waszym forum–mrowkaweed, 28/1/2007 21:45<>ten wątek to mistrzostwo świata!–woman, 28/1/2007 21:02 <>wy nam zamykacie droge do tej cudownej zbawczej muzyki–heh, 28/1/2007 19:18 <________________________Wybór ulubionych wypowiedzi anioła elokwencji zesłanego nam przez pana pjotra celem nawrócenia:>bo nasz wypowiedzi w przeciwienstwie do Waszych są KULTURALNE... wytłumaczyć czy sami znajdziecie sobie znaczenie tego słowa??–XXXX, 28/1/2007 19:26<>a skąd wiemy, ze Wy to WY no coz nikt poza Wami nie pisze debilnych postow a i bez pisania mozna dostrzec kto jaki ma potencjal w sobie–XXX, 28/1/2007 20:34<>dla mnie ktoś kogo wywala sie drzwiami a wlazi oknem w dodatku z gownem na butach to ZERO pozbawione ambicji i wybaczcie ale przez Wasze działania tak Was postrzegam.–XXX, 28/1/2007 21:14<>Wara Ci od tego co robimy na forum....–XXX, 28/1/2007 21:54<Wysoki poziom kultury i niesamowita przenikliwość XXX sprawiły,że nasze dalsze istnienie straciło sens, jesteśmy zerami bez potencjału...Za to xxx jest bez potencji,a poziom jego kultury jest wprost proporcjonalny do ilości słomy w butach:PXXX, nie wiem, czy tak kulturalna osoba, jak ty jest w stanie pojąć tak prostackie słowo: !W Y P I E R D A L A J!
rubiKał (29 stycznia 2007) -
w sumie jest takie forum, na którym nie banuja a usuwają wątki, zgadnijcie jakie to forum?
wilkołak (28 stycznia 2007) -
http://rubik.pl/forum/viewtopic.php?t=563Pon Lip 11, 2005 Piotr Rubik: Dyrygent to rodzaj tresera....... :) Wto Sie 09, 2005 kawał: Ja (choć moze to zabrzmieć olewawczo) trafiłem tu... nudząc się :) Czw Sie 11, 2005 Piotr Rubik: czyźby to była..........? wr..(oops, ciii) Czw Sie 11, 2005 sunshine: moje piegi sa calkiem bezpieczne... chyba, ze cos mnie wzruszy :) Nie Sie 14, 2005 Piotr Rubik: pytanie: była pan tzw."jajcarzem"? odp: Byłam;) Pią Sie 19, 2005 Marchewa: Marchewa i Marchewa!!! Pietruszki, Kalarepki, Ogorki i inne zapraszamy na forum - bedzie zupa jarzynowa hehehe Nie Sie 21, 2005 Hanna: Imię: Hanna Stan cywilny: panna (jak Pan Piotr ;) Imię ojca: Piotr (jak Pan Piotr) Nie Sie 21, 2005 Hades: tą cudowną piosenką "Niech inni mówią, że .." Nie Sie 21, 2005 Daidoss: Kto to Janusz Radka :?: Pon Sie 22, 2005 mgiełka: jeszcze jedno małe pytanko Panie Piotrze i juz znikam: Pon Sie 22, 2005 rodis: Tak tutaj cudownie ,że aż mnie korci ,żeby coś popsuć Pon Sie 22, 2005 Piotr Rubik: Rzadko.... Czasem mi się zdarza, ale raczej wolę ... Czw Sie 25, 2005 kaska: Panie Piotrze Czy Pojawi Sie Pan Na Koncercie w Krakowie 17 Wrzesnia i w Kielcach 16 Pazdziernika ... odp Piotr Rubik: Nie... Po co? Sob Sie 27, 2005 Cr@@zy: .... co ty masz do Jarre'a? Pięknie śpiewa Nie Sie 28, 2005 kasia-czarna: Ja sie boje niewidzialnych człowieków Wto Sie 30, 2005 anna: ex cathedra: co męzczyzna w rok obmyśli , kobieta w jednym dniu obali. Wto Sie 30, 2005 chiquita: facet musi miec włosy pod pachami Wto Sie 30, 2005 mamamajki: wierna jestem lewisom 501, bo moja dupcia w nich wygląda lepiej robi się taka odstająca Wto Sie 30, 2005 Natalia Anna: ...nie potrafię odmówić sobie ... staniczki, figi, pończoszki, gorseciki... Ah! Cudeńka! Pią Wrz 02, 2005 patrykpetro: Jeśli chcecie mogę dodawać newsy na ... i zespołu Tu Es Petrus Sob Wrz 03, 2005 MO'nique: nie przeklinam - ot tak, bo mam kaprys... Nie Wrz 04, 2005 wojtek1989: Panie Piotrze nie chce być nachalny ... Nie Wrz 04, 2005 Martyna123: ja po prostu otwarlabym drzwi i przyjela Pana ... Wto Wrz 06, 2005 Piotr Rubik: ... Ja mogę być góró;) Sro Wrz 07, 2005 konwalia: nie zamierzam ... przekonywać o mojej mądrości. Sro Wrz 07, 2005 molka: Potem zapytam się o Enio Morikone...;) Czw Wrz 08, 2005 Piotr Rubik: Zajefajnie se tak stanąć przed kapelą i se pomachać kijaskiem, no nie? Kurde, jak mi to pasi! ... jestem gościu, no nie? Czw Wrz 08, 2005 violino: yyyyyyy.. eee... a.. no... ghrrr, pffff * ... * tłumaczenie: słów mi zabrakło.. Sob Wrz 10, 2005 violino: przestanę myśleć, bo mi nie wychodzi. Pią Sie 12, 2005 Piotr Rubik: Śpiewam czasem pod prysznicem. Jak mi mydło ucieka to śpiewam Please don't go. Pon Wrz 12, 2005 ww: leże, leże, uwalilem sie jak zwierze ... czystaaaa wodką Pon Wrz 19, 2005 Piotr Rubik: Ja za Wami też szaleję ;) w pozytywnym tego słowa znaczeniu Nie Paź 09, 2005 Mariusz K-ce: Mam 185 cm a w szpilkach .... to zależy od szpilek he he Czw Paź 13, 2005 Piotr Rubik: La -la - la - tra - la - li - uuuuu - bejbe.... Zobaczcie jaką Wam ładną melodyjkę zaśpiewałem:) Sob Paź 15, 2005 Agat: Ee... nie moglam nigdzie tego znalezc... co znaczy "tu es petrus"? Nie Paź 16, 2005 KiniaP: Ale, ale.. normalnie zabić Was to mało! 530 postów przez 3 dni w tym temacie... Sob Lis 05, 2005 nakones: a ja od spotkań z PP na żywo miewam koszmary senne. to karcąe spojrzenie i chłód...brrrr Sob Lis 05, 2005 Sharon: a jak was kiedyś ,,odwiedzi" mumia Ramzesa to....życzę powodzenia przy ucieczce Nie Lis 06, 2005 Lucja Kostka: BUAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAA!!!!!!! POMOCY!!!! i jak tu nie ******* i **** jak **** i na dodatek ******** Pon Lis 07, 2005 Piotr Rubik: Ww.... Masz przes............. Pon Lis 07, 2005 violino: yyyyyyyyy... yyyyyyy? zale... ceee... KOCH... ?! z cał.. aaaaaaaaaaaaaaaaa? oooojejku... Lis 08, 2005 Grzegorz: Proszę Was, Wielce Szanowni Współużytkownicy naszego Wielce Wspaniałego Forum Najznamienitszego i Najwspanialszego Szanownego Pana Piotra Rubika, aby w razie paraleli wypowiedzi moich i Szanownej Pani Ewy, wziąć pod uwagę dyferencje pomiędzy Szanowną Panią Ewą, a moją skromną osobą. Sro Lis 09, 2005 Marta: Miałam takiego szefa. Zbiegiem okoliczności przeszedł zawał i dostał wyrok za malwersacje krótko po tym jak odeszłam z pracy Czw Lis 10, 2005 Marta: dla osiągnięcia absolutu? odp Dorota: Wystarczy parę złotych i sklep monopolowy Pią Lis 18, 2005 Małgosiaa: interesuję mnie muzyka każda oprócz hip-hopu,rapu i innych "upadłych gatunków" Nie Lis 20, 2005 Grzegorz: jaki tam znowu lincz? to tylko niewinne, profilaktyczne ukamienowanko... nic szczególnego Wto Lis 22, 2005 alu: Dzien dobry Panie Piotrze, jak tam u Pana z zimą? Wto Lis 22, 2005 Piotr Rubik: May the Pis(k) be with you! Wto Lis 22, 2005 AZaliS: brrr nie wspominaj przy mnie ,,ww" jak słysze literke W polaczona z 2 literka W to dreszcze mnie przechodza Sro Lis 23, 2005 Marta: dieta tzw. kopenhaska odp Piotr Rubik: A to jest ta dieta, że się kupuje psa Husky i potem się go kopie? Czw Lis 24, 2005 ww: Pełnia księżyca ..... ja - aaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tfu ja puma ....tfu, ja ww .........tfu ja bezlistosny Pią Gru 02, 2005 Saszetka: ...fakt...trol stanowczo nie jest warzywem ;) choć czasem mam pewne wątpliwości Wto Gru 13, 2005 kinia :*: biedny ww żal mi go! Nie martw się kochany moderatorku! Chociaż byś był stary, siwy i pomarszczony to i tak będziemy Cię kochać! Pon Gru 19, 2005 AgaL: nie rób ludzi w konia (nie obrażając konia) Sro Gru 21, 2005 Piotr Rubik: Proszę bardziutko - tyci tyci pościk napisałem na klawiatureczce... Czw Gru 29, 2005 kaciuszka: emilis- dziękuję za odpowiedź (o zgrozo rodem z dziekanatu) Pią Gru 30, 2005 enigma: dystans, jaki mam do własnej osoby może służyć Korzeniowskiemu, jako trasa treningowa :P Sob Gru 31, 2005 wobi: jak powiedziałam życzenie mojej złotej rybce - na drugi dzień pływała brzuszkiem do góry... Wto Sty 03, 2006 monkey: nie no, kolego zostałeś definitywnie nie, to za trudne słowo - ogromną ilością głosów przegłosowany... CH*J pisze się przez "CH" !!! Sob Sty 07, 2006 asiulka91: Bardzo lóbie to foróm i wogule lódzi z tąnd terz lóbie bardzo Wto Sty 31, 2006 Inez6: Ty tesh lóbiż Pana Pjotra? No popatż, sópeł! Pią Lut 10, 2006 Marchewa: Takie czasy.Świnie wyszły z mody Sob Mar 11, 2006 chihotka: ta książka jest straszna już dostaje krzyżozwidów Wto Mar 14, 2006 martii: u mnie tez snieg pedał... Sob Kwi 08, 2006 Jesik: Pan Piotr Rubik zwrócił moją uwage piosenką do filmu a niech gadają... Czw Kwi 27, 2006 *Angela*: tak na marginesie, moderatorzy naprawde czytaja te wszystkie posty? wspolczuje i podziwiam. myslalam ze tylko tak...od czasu do czasu... . Sob Kwi 29, 2006 karolka188: mówio, mówio, że ... łogry robio z kości dobry chleb Czw Maj 04, 2006 raczek: mniamusi (...) pyszniutki (...) śliczniutki Trini: proszę o inny zestaw epitetów, bo od tych mam mdłości... z tego wszystkiego i tak najlepsze jest: raczek: itp. Nie Maj 07, 2006 Karnaś: przynać muszę, że nie byłem zawiedziony. Wręcz przeciwnie, nawet bardzo. Sro Cze 21, 2006 t-thais: PR wygląda jak normalny PR Pią Lip 07, 2006 Asiula92: Fajnie tu piszecie na tym forum o panie Piotrze. Ale może on nie jest taki "zły". Przecież nikt z was niezna go osobiście(nawet ja niestety)Może jest spoks koleś.Nic niewiadomo. Nie Lip 09, 2006 AZaliS: Żeby tylko Ciebie mdliło... ups Mistrzu... sorry boss :D :P [o avatarze z PP - emilis] Pią Lip 21, 2006 Trini: do zdjęcia trzeba mieć poza cywilną odwagą, prosty nos Pią Lip 28, 2006 gosiam: informacja ze strony TuP i potwierdzona Pią Lip 28, 2006 daariaa: ta piosenke spiewa moja siostra w wykonaniu Michała Bajora Nie Sie 06, 2006 emilis: ręce opadły mi poniżej poziomu piwnicy [dodane po zgłoszeniu, ja aż takiej perełki w tym nie widzę ;) - emilis] Wto Sie 08, 2006 tygrysek: panuje demokracja, a skąd wiesz że PP nie zagłosował na Dodę [wypowiedź z ShoutBoxa - emilis] Nie Sie 13, 2006 Malinka: Ja kiedyś latałam z facetem .......na odkurzaczu Sro Sie 16, 2006 gabi13: Tak na żywo widzieć PP-cudo-. Jeszcze kołomnie przechodził do fotelika... Pon Sie 21, 2006 asiorek205: podobno te palety na ktorych jajka sa (no wiecie takie tekturowe) sa niezle do wygluszania. anekg: Ale chyba bez jajek? Pon Sie 21, 2006 Kirei: mam nadzieję że kiedys dostanę jakiegoś "posta" choć niewiem co to jest (ale ładnie drzmi) Sro Sie 23, 2006 identity_red: po 24h ma spalic kartke na ktorej zapisal nuty a jesli gral to na fortepianie to powinien spalic fortepian z calym domem. Sro Sie 30, 2006 kasiaD88: Siema kocham sie w Piotrze od urodzenia a jego muzyka jest super szczregolnie na imprezy sie nadaje Nie Wrz 03, 2006 Madalena: Panie Piotrze, Pan się martwi, są osoby starsze od Pana ... np. dinozaury Sro Wrz 06, 2006 edyta14: Nigdy nie miałam styczności spotkania Pana Piotra Sro Wrz 06, 2006 Piotr Wrotny: ~TYLKO CHUCK NORRIS WIE JAKIEJ FARBY UŻYWA PIOTR RUBIK~ Czw Paź 05, 2006 Piotr Rubik: Jakby ktos miał jakieś bilety i chciał się pozbyć to poproszę o info na PW:) Carmen: Mam nadzięję, że bilety się jednak znajdą, bo to tak głupio... koncert bez Pana... Czw Paź 05, 2006 anderson: Więc trzeba było myśleć przy 'rodzeniu się na forum' .... :P Ines24: No przepraszam bardzo, widocznie poród przebiegał z komplikacjami Pon Paź 09, 2006 aniczka17: PP jest na forum !!!! Jestem szczęsliwa !!!!!!!!!! [wypowiedź z ShoutBoxa - emilis] Pon Paź 09, 2006 fanka: Przede wszystkim, dziękuję, za ten wielki tród w przygotowaniu hórówSob Sie 06, 2005 Piotr Rubik: jestem very happy and have klapki on eyes;) Sob Sie 06, 2005 Piotr Rubik : Może sobie przypomniałem, że nie udało mi się zawarczeć podczas wywiadu Czw Paź 12, 2006 Aniaxxwill: Na bezludną wyspę zabrałabym [...] lodz by jak najszybciej dopłynać do domciu... Sro Lis 08, 2006 anderson słyszałam, jak Pan Piotr używał słowa 'utwór' określając, jakieś działo Pon Lis 13.2006 kicia_1995: SB jest Pana wytęschnione :( Pon Lis 13.2006 kicia_1995: Panie Piotrze zasłużyliśmy na pościka ?? Pon Lis 13.2006 kicia_1995: ja jestem oruginalna i jak pisałam 9nogą) to trafiłam w te klawisze Pon Lis 13.2006kicia_1995: anderson otóż wszyscy są jak zwykłe banany Pan Piotr To banan czikita Pią Gru 15 Agat pan Janusz [Radek] to nadczłowiek. Wto Sty 23, 2007 gadu abonament tv- 30zł popcorn 3 zł mina dody, gdy wygrywamy my - bezcenne (Shout Box) anka_cz: wróciłam:)) MaggieC: przegapiłaś litanię do PP:)) dzik: A ja lubię "Czterech pancernych.." i "Janosika" asiorek205: a ja powiem tak- zli forumowicze to mrowki, a emilis to mrowkojad ;D mitrzak: No i pan Piotr myślę że oddał się cały w ten koncert myszka07: Nie podobało mi się jednak tylko to że PP wyglądał jak góró... Ulala: jedynie co p.Pawlowi dobrze wyszlo to twarz dlatego wiekszosc osob uwaza jako za super aktora anderson: Panie Piotrze, to jak jest z tym rozjeżdżaniem babć za bonusa? rozjeżdża je Pan, cyz nie? czy tak jak mówiłam... ma Pan forumowiczów, którzy są za podwójny bonus? Agatka:): ...on dokonał ludobójstwa na Kurdach, zginęły przez niego steki...
, (28 stycznia 2007) -
'nazywaj rzeczy po imieniu, a zmienią się w oka mgnieniu'tolerancji, stosunku do boga i innych świętości radzę się uczyć z textów pana adama nowaka. a nie tworzyć chrześcijanizm na ortodeksyjno-islamską modłę...
camel (28 stycznia 2007) -
ooo, wbijamy sie do nich na mirca?
Low (28 stycznia 2007) -
mrówkaweed ma rację. jesteście gównianymi hipokrytami. my nie jesteśmy - bo bluzgając na was nie robimy tego trzymając transparentów znapisami: "miłość", "szacunek", "kochaj" i "ma być miło" jak wy. rzeczy trzeba nazywać po imieniu. we mnie jest jad i w was jest jad - ale ja potrafię się do tego przyznać. to, że sie przyznaję, nie znaczy, że jestem lepszy. a że mam lepszy gust? to dwie inne sprawy. dziękuję. spierdalajcie, rubikowcy
tottenhamon (28 stycznia 2007) -
Na "Pana" to trzeba sobie zasłużyć....Wara Ci od tego co robimy na forum....Nie do Ciebie nalezy ocena tego forum, zasada jest prosta nie podoba Ci się-> WYPAD
XXX (28 stycznia 2007) -
po pierwsze Pan Mrowkaweed, po drugie to "gowno" o ktorym tak kulturalnie raczyles wspomniec, udowadniając swe klasyczne wychowanie i elokwencje, wynioslem z czasow pierwszego pobytu na waszym forum,przyznaje, ze pisanie tych idiotycznych postow bawilo mnie, zwlaszcza ze bylo na nie wiele jeszcze glupszych odpowiedzi. Jednak juz sie na tym forum nie udzielam, bo powaznej dyskusji sie boicie i jej zabraniacie, wypowiedzi cenzurujecie, nie macie poczucia humoru i ogolnie malo sie znacie.) poza tym Forum Rubik.Pl krzyczy samo za siebie i daje o sobie swiadectwo! Skad zaś macie tą niewzruszoną pewność, iż to nie ja jestem wieszczonym przez Książkowego Proroka aniołem ktory ma sprowadzić was z ciemnej drogi wlasnej ograniczoności i wyrawć ze szponow Bestii Wrzesniowej ku lepszemu życiu w blasku Pana Piotra Opoki??
mrowkaweed (28 stycznia 2007) -
jakiez miłe zaproszenie, zaraz bedzie nas tu więcej:)
XXX (28 stycznia 2007) -
http://img252.imageshack.us/img252/3377/porcys2yl0.jpg
hehe, a teraz prawdziwa kosa (28 stycznia 2007)