INNE - FORUM

piotr rubik (+ Fight Club)

8 maja 2006

"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."

http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html

batonik bajeczny
  • aktualny opis zioma z gg: Rubik ci w dupę.
    bgsh (1 lutego 2007)
  • >>>czy pan piotr jest gejem? tak.a nie widać???
    heh (1 lutego 2007)
  • czy pan piotr jest gejem?
    ciekawy (1 lutego 2007)
  • >>>Będziemy starać się wypromować oratoria za granicą. 1 czerwca czeka mnie koncert w Krakowie.<<<znaczy że Rzeczpospolita Krakowska czy jak?
    tottenhamon (1 lutego 2007)
  • mieszkam w kielcach!!!
    alfred hitchkokowski (1 lutego 2007)
  • http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070129/kultura/kultura_a_3.html?k=on;t=2007012920070204wywiad z MISZCZEM
    rubiKał (1 lutego 2007)
  • >http://muzyka.wp.pl/g,0,id,27768,w,wi,niusy.html<>"1 czerwca czeka mnie koncert w Krakowie. Jesienią ukaże się moja solowa płyta, na której zaśpiewam i zagram na wiolonczeli. Nie zamierzam stać się gwiazdą piosenki, chcę tylko przekazać emocje i treści, które mi w duszy grają. Teksty napiszą profesjonalni autorzy. Moim marzeniem jest zaśpiewać to, co chciałyby usłyszeć kobiety od swoich mężczyzn, a czego oni wstydzą się lub boją powiedzieć" - powiedział w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" Piotr Rubik. Absolut... i na dobitkę foto:>http://muzyka.wp.pl/id,30503,size,1,galeria.html<
    rubiKał (1 lutego 2007)
  • mi przypadła do gustu jedna wypowiedź:Szmira dla rozentuzjazmowanych klimarektyczekHAHAHAHAHAHA
    sivi (1 lutego 2007)
  • >http://muzyka.onet.pl/0,1475104,newsy.html<POWRÓT MISZCZA!!!"Wiadomo, że mam żal, ponieważ wkładam w swoją muzykę bardzo dużo serca. A ludzie, którzy sami nic nie potrafią, starają się ją zdeptać" błeeehhheeeeNie zapomnijcie poczytać komentarzy!Nasycajmy się miszczem... Smacznego!:D
    rubiKał (31 stycznia 2007)
  • tak i tam jeszcze cerekwicka występuje
    heh (30 stycznia 2007)
  • Czy dostaje Pan propozycje udziału w reklamach??jak pan na to reaguje??Pozdrawiam_________________malutkitgNie dostaję. Na razie jedyna reklama, w której wystąpiłem to reklama Radia Zet (emitowana będzie od stycznia), a wystąpiłem w niej ze względu na włączenie sie tego radia w promocję mojej wiolonczelowej płyty._________________PozdrawiamPiotr –tottenhamon, 17/12/2006 15:04----aaargh, widziałem tą reklamęęęę. doznałem x10.
    Bronson (30 stycznia 2007)
  • scigajcie sie,scigajcie,i tak bede mial dwutysiecznego posta.(jaki wielki szlem prawie)
    dys (30 stycznia 2007)
  • ale zdziwa wchodze patrze przeglądam no i nie kapuje czyżbyście biorąc przykład z rubik.pl wyrzucili co nie co postów.wtf.a nie oni tylko podzielili wątek i kamień z serca
    heh (30 stycznia 2007)
  • a ja zadałem miszczowi pytanie i czekam... czekam... czekam...dzięki za podzielenie wątku
    tottenhamon (30 stycznia 2007)
  • porcysiaki mają firefox, wiadomoparodia jest wyjebitna.
    mt (30 stycznia 2007)
  • i po co? mnie tam Explorer szybko go otwierałpan piotr zapewne od rana ma stygmaty z tego powodu, hehehe
    sivi (30 stycznia 2007)
  • O w mordę, pocięli wątek!
    Pan Rafał (30 stycznia 2007)
  • Jestem!!!!
    zbulwersowany (30 stycznia 2007)
  • znalazłem dziś za szafą portal do głowy Rubika, byłem przez kwadrans dziś w nocy. Zgadnijcie co mu się śniło? Doznałem...
    palczak90 (30 stycznia 2007)
  • umieram3 płyty Pana Piotra w pierwszej 10 najlepiej sprzedających się płyt 2006! podziękujmy cicią, bacią, mamą, siostrą....http://muzyka.onet.pl/0,1474983,newsy.html
    sivi (30 stycznia 2007)
  • to ja wole umrzeć przynajmniej z honorem i z nadzieją że rubik też już nie długo pociągnie
    heh (29 stycznia 2007)
  • oj moi drodzy, proszę o jakieś żarty na poziomie, później się dziwić, że nas od trolli wyzywają.
    Bronson (29 stycznia 2007)
  • Tylko szczera i pełna zaangażowania w wyższe sprawy muzyka pana pjotra może Ci teraz pomóc, jeśli sama się nie opamiętasz! Tu es Pertus, albo życie! Wybieraj!;D
    rubiKał (29 stycznia 2007)
  • heh ale bóg wszystko widzi i książek też a biorąc pod uwage jego mściwość to ja już chyba ze strach trolle zaczynam widzieć
    heh (29 stycznia 2007)
  • >nie powinnam tak naśmiewać sie z głupszych od siebie bo to nie jest zgodne z dyszką bożą–heh, 29/1/2007 23:09<Powaliło mnie [lol]Wyrzuty sumienia... prawie jak u książka;)Głowa do góry Dziweczyno, na to "przeklęte forum" i tak Bóg przecież nie zagląda.
  • >>>heh - To nic że mściwiec - a na dodatek o tak niesamowitej mocy,że zniszczył komuś zycie - ale zobacz, jak go sumienie rusza! Biblijny rachunek sumienia i prawdziwy żal za grzechy! Więcej takich perełek dajcie z "jedynego słusznego forum"!!!–rubiKał, 29/1/2007 22:57 wiesz co ja się tak zastanawiam teraz nad swoim postępowaniem i doszłam do wniosku że żle robie nie powinnam tak naśmiewać sie z głupszych od siebie bo to nie jest zgodne z dyszką bożą
    heh (29 stycznia 2007)
  • >forum RUBIKA nie o RUBIKU jest forum prywatnym<te xxx a czy Pan Piotr wie o Naszym Dramacie?? o tym że chcąc go czcić i ubóstwiać, z Chopinem porównywać, zostalismy nieuprzejmie wyrzuceni??!! On sie na takie metody godzi? Niemozliwe.
    mrowkaweed (29 stycznia 2007)
  • XXX - "Fat Bastard" -> you mean Zbigu Książek??? <rotfl>>>>Może gdybym był mniej szczery a bardziej grzeczny nie przerwałbym przed laty lipnego musicalu studenckiego i ten ktoś żyłby szczęśliwiej?jeb na łeb . o ja ale mściwiec–heh, 29/1/2007 21:22<<<heh - To nic że mściwiec - a na dodatek o tak niesamowitej mocy,że zniszczył komuś zycie - ale zobacz, jak go sumienie rusza! Biblijny rachunek sumienia i prawdziwy żal za grzechy! Więcej takich perełek dajcie z "jedynego słusznego forum"!!!
  • Fat Bastard pozdrawiam
    XXX (29 stycznia 2007)
  • ON. TU. BYŁ. "Drogi panie Piotrze. wiem, że do wielkanocy jeszcze daleko, ale czy ma pan zamiar nagrać jakąś piosenkę Wielkanocną?? Owszem, będzie to piosenka "Kolorowe jajka i Ty"* */ jakby ktoś miał wątpliwości to żart"
    oh la la (29 stycznia 2007)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)