INNE - FORUM

Anna Gacek Hit czy kit?

18 lutego 2005

Uwazacie ją za dobrą dziennikarke recenzentkę itp? Czy wyróżniający ją ciekawy styl jest większym walorem niż śmieszne poglądy na niektóre płyty?

Permanent
  • ale czekajcie, słuchał już ktoś tej płyty? kiepski teledysk-imo-nie moze przekreślać ilus tam utwórów ;p
    sivi (24 lutego 2008)
  • "Seventh Tree" jest najpiękniejszą płytą roku 2008. Tak stwierdziła Anna Gacek...
    ATELIER (24 lutego 2008)
  • pierdolicie hipolicie...
    ... (17 lutego 2008)
  • ech, a ja ja bardzo lubie. uwielbiam wrecz jej atelier, aha. a muchy rzeczywiscie, strasznie nachalne, machina i trójka i wyborcza i porcys i oni sa wszedzie, a sa przecietni.
    m (17 lutego 2008)
  • poza tym - niektore z wypowiedzi ani uragaja rodzajowi kobiecemu i może dlatego wlasnie dziewczyny stanowia mniejszosc posrod grona odbiorcow (nie chca sie irytowac wypowiedziami zaslugujacymi na miano "platynowych ust" - do tej rangi anie awansowal stelmi swego czasu)
    , (15 lutego 2008)
  • może masz rację ;)
    sivi (15 lutego 2008)
  • faktycznie - moze za RZadko, ale pod tym domniemanym narzekaniem raczej zwyczajne kokietowanie sie kryje...
    , (15 lutego 2008)
  • @,,-oj żadko słuchasz audycji, wiedziałbyś, że Ania cały narzeka, że piszą do niej tylko chłopcy i żadne dziewczyny!
    sivi (15 lutego 2008)
  • raczej od panów...
    , (14 lutego 2008)
  • anka niech się zdecyduje, czy zwraca się do słuchaczy na "wy" czy na "państwo", jeszcze trochę a usłyszymy "czekam na maile od pań"
    panna (14 lutego 2008)
  • już wiem do kogo jest podobna anna na tych fotach ostatnich z offensywy!!!!!!!!! do wokalisty kings of leon ! :>
    zielona opaska (14 lutego 2008)
  • @Quid-wiesz też o tym pomyślałam, wbrew pzorom, można doszukać się plusów takiej wady wymowy ;)przyznam nawet, że trochę jej pozazdrościłam :)
    sivi (3 lutego 2008)
  • > –sivi, 3/2/2008 13:56 Też mam takie wrażenie. Swoją drogą, wymawia ona całkiem niezłe anglosaskie "r", więc mogłaby udawać spolonizowaną angielkę i unikać "r" twardego;)
    Quid (3 lutego 2008)
  • no co ty, słuchałam w nocy i coraz mniej słychać jej wadę wymowy, możliwe, że robi jakieś ćwiczenia, albo po prostu unika używania słów z duża ilością "r", jest coraz lepiej.
    sivi (3 lutego 2008)
  • Chyba cierpisz na bezsenność
    ... (3 lutego 2008)
  • –tt po prostu lubie sluchac tego radia. i przeszkadza mi ta pani
    terefer (3 lutego 2008)
  • 3/4 wypowiedzi w tym temacie wyglada jak komentarze z jakiegos "Niezal-Pudelka". Roznica miedzy wersja oryginalna jest taka, ze tam uwstecznione laski same lecza sobie kompleksy. Tutaj chyba oddelegowuja swoich, za przeproszeniem, mezczyzn.
    Dysonans (3 lutego 2008)
  • po co słuchacie jej audycji jeśli tak bardzo wam przeszkadza jej wada wymowy?
    tt (3 lutego 2008)
  • litosci.zla dykcja. zly głos. sredni gust. można nie lubić kydrynskiego, kaczkowskiego, stelmacha (jako i ja nie lubie), mozna nie lubic gustu muzycznego manna (jako i ja nie lubie) ale nie można im (kosinski,ptaszyn, cejrowski itd itd) odebrać zdolnosci operowania glosem. stanowcze 'nie' dla tej pani.
    terefer (3 lutego 2008)
  • "Kautney love - znana autystka".
    Dzisiejszy hit (3 lutego 2008)
  • Gacek robi sie na Feist? Nie udaje sie jej, slaba kopia.
    a (19 stycznia 2008)
  • –GM, 17/1/2008 20:31 ja pierdole, ona wyglada jak moja kuzynka, ktorej nie widzialem od wiekow, a ktorej imie rowniez bylo Anna
    migrant (17 stycznia 2008)
  • Co nie zmienia faktu że jest brzydka jak chuj
    ... (17 stycznia 2008)
  • nietrudno jest złapać na zdjęciu głupią minę, miśki.
    Low (17 stycznia 2008)
  • nawet najbrzydszy chuj nie jest tak paskudny
    ...... (17 stycznia 2008)
  • Brzydka jak chuj...
    ... (17 stycznia 2008)
  • Ładna ? Mam wątpliwości http://farm3.static.flickr.com/2374/2167992609_de1e1ef089_o.jpg
    GM (17 stycznia 2008)
  • zazdrościcie jej sukienki –sukienka, 17/1/2008 19:52 klasyczne. taką sukienkę tylko za karę. chociaż nie, jest karnawał.
    a psik! (17 stycznia 2008)
  • czy ma kozaczki?
    chyba wszystkie maja (17 stycznia 2008)
  • zazdrościcie jej sukienki
    sukienka (17 stycznia 2008)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)