INNE - FORUM

Anna Gacek Hit czy kit?

18 lutego 2005

Uwazacie ją za dobrą dziennikarke recenzentkę itp? Czy wyróżniający ją ciekawy styl jest większym walorem niż śmieszne poglądy na niektóre płyty?

Permanent
  • nie wiem czy ktoś z Was kiedykolwiek oglądał TVN Style, w każdym razie Gacek się tam wymądrza w programie "66 niezapomnianych piosenek", kurwa, co za znawczyni
    Dr Oetker (19 września 2008)
  • http://www.polskieradio.pl/trojka/atelier/tracklista.aspx Debilne opisy przy każdym utworze...wtf ?
    GM (17 czerwca 2008)
  • ona powaznie takie rzeczy puszcza? omgwtflol
    an internaut (17 czerwca 2008)
  • joy poszli w ramach 'łamania obcasów'. szkoda tylko, że czegoś bardziej skocznego, ekstatycznego nie zagrała Pani, She's Lost Control albo Isolation choćby. a tu jakieś smuty takie, Love Will Tear..
    ?? (17 czerwca 2008)
  • ale lipa, Joy Division razem z takim gównem jak the teenagers. Wstyd.
    szatan (17 czerwca 2008)
  • ale co z tym Interpolem? przy debiucie jakoś byłem na względne tak. potem już coraz mniej i mniej. to takie kolejne święte krowy u nas, nie wiem czemu. jako prawdziwie dołerski zespół z ambicjami ich się przedstawia, że to jacyś następcy bogów sprzed lat. ? co do Atelier - tam od pół roku co audycję są dokładnie te same rzeczy. niestety w większości okładkowe NME hajpy. nie mam nic personalnie do Pani Redaktor, ale nietrudno o takie wrażenie, że bohaterów wyszukuje sobie po fryzurach, obecności na okładkach i ewentualnej obecności na płycie Kate Moss, w roli gościa. wiadomo, gust można mieć taki czy siaki, ale najgorzej jak ktoś tak płyciutko sięga, tak mało zna i się podnieca, gada jakieś głupoty o rokenrolowym tym czy tamtym. tydzień temu, numer po numerze (za stroną Trójki): coldplay - lost? css - rat is dead (rage) dick4dick - dick's back in town the teenagers - starlett johansson the teenagers - homecoming the ting tings - that's not my name the futureheads - think tonight the wombats - let's dance to joy division joy division - love will tear us apart hercules & love affair - hercules theme rotofobia - nite the teenagers - streets of paris radiohead - high & dry nosowska - karatetyka british sea power - canvey island kings of leon - milk editors - bullets the ting tings - fruit machine the futureheads - radio heart the black kids - i'm not gonna teach your boyfriend how to dance with you franz ferdinand - take me out the teenagers - fuck nicole radiohead - karma police interpol - rest my chemistry hatifnats - waking in the dark the ting tings - shut up and let me go the futureheads - this is not the world takiej tracklisty raczej dziennikarz muzyczny w najpoważniejszym radio w kraju powinien się wstydzić. wystarczy trzy teraz rocki poczytać, żeby to zagrać.
    ?? (17 czerwca 2008)
  • nie uważacie, że totalnym przegięciem była akcja stelmach&gacek podpisują płyty offensywy? total zero
    bb (17 czerwca 2008)
  • a ty umiesz tylko krytykowac
    camel (17 czerwca 2008)
  • camel widać lubi zdzierać obcasy.
    camel jak ciebie kurwa nie ma (17 czerwca 2008)
  • sorrry, chyba najgorsza, ile razy można słuchać, że kings of leon to najlepszy zespół świata?!!!
    sivi (17 czerwca 2008)
  • 'atelier' to imo obecnie jedna z lepszych audycji na trójce. fakt, wada wymowy trochę przeszkadza, ale muzyka jaką puszcza ta pani i historie jakie opowiada sprawia, że owa wada nie jest aż tak odczuwalna. tylko dlaczego musi lecieć od 2 do 6 w nocy..
    camel (16 czerwca 2008)
  • w zyciu nie slyszalem anny gacek, i fanem jej recenzji ongis w tylko (teraz?) roku nie bylem (wrecz bylem entuzjastycznym przeciwnikiem), ale fakt ze osoba z wada wymowy pracuje w radio jest zajebisty, bo sugeruje ze pracuje tam pomimo, a nie z powodu, wady glosu. co oddala nas tzw. radia towarzyszacego gdzie wszyscy faceci i wszystkie kobiety maja nienaganna dykcje, glebokie glosy i racza nas przeuroczymi historyjkami o tym co im sie zdarzylo w drode do pracy, nie mowiac nawet czyja piosenka przed chwila leciala. zreszta skad maja to wiedziec.
    em c (16 czerwca 2008)
  • nie wiem o co chodzilo, ze chodzilo o interpol, ale ogolnie, abstrahujac tym bardziej od anny g, zastanawia mnie cos takiego http://porcys.com/Forum.aspx?id=1077 (pierwszy post, drugi akapit) czyli dobrze rozumuje, ze interpol w radio eska czy lokalnej lodzkiej rozglosni to cud, a juz w trojce to kpina? czy moze interpol w 2005 roku byl ok, zas w 2008 to zenada? przy calej sympatii do ??, prosze o sensowne wyjasnienie, bo mnie taka ewolucja pogladow naprawde ciekawi:)
    std ntk (16 czerwca 2008)
  • ja wszystko rozumiem... wada wymowy i takie tam... ale jaki jest sens aby taka osoba prowadziła audycję radiową!? juz nie chodzi o styl prowadzenia audycji, jej teksty, muzykę jaką nas raczy... ale osoba z wada wymowy w radio?! trojka schodzi na psy, niestety
    zaglobov (16 czerwca 2008)
  • (swoją drogą nadchodzi czas wątku '20 zespołów, które są/były bardziej Interpol od Interpol'.)
    ?? (31 maja 2008)
  • trochę prawda. no ale chodziło o Interpol, nie mieliście nigdy wielkomiejskiej depresji? emo-impotenci.
    ?? (31 maja 2008)
  • ale rechotała
    żaba (30 maja 2008)
  • boże, jaka ona głupia jest!
    placek (30 maja 2008)
  • jest jeszcze coś takiego jak opcja radia w komórce. potrzebne również słuchawki.
    pv (25 maja 2008)
  • myslalem ze w autobusach to radio bzdet tylko leci, no i zlote przeboje.
    jezdze to wiem (25 maja 2008)
  • to CSS i dick4dick podobno jakoś tam związane było z mbv wcześniej. ale jak, to wie tylko anna gacek.
    marek i wacek (25 maja 2008)
  • o dokładnie, a po "Sometimes" zapodała CSS i Dick4Dick, no kurwa nie robi się takich rzeczy.. nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie to wkurwiające słuchać radia w nocnym autobusie, wracając z imprezy, natknąć się na MBV, odlecieć, a potem brutalnie zostać sprowadzonym na ziemię.
    pv (25 maja 2008)
  • wczoraj niestety słuchałem i leciało my bloody valentine.
    zdzieram obcasy (25 maja 2008)
  • i co chujki? nie śpicie? czekacie na anię gacek? i chuj! ' :
    atelieu (25 maja 2008)
  • ale chyba juz kazdy wie, ze najpiekniejsze w tym roku Deathconsciousness?
    nierozumiejący (24 lutego 2008)
  • Doskonale ! ale czy mozna ja rowniez zaliczyc jako solidna propozycje do-sklepowa ? Poszukuje odpowiednich propozycji gdyz eksperymentowanie na konsumentach operujac postpunkowa tworczoscia Five or Six czy tez Coïtus Int. nie wspolgra z niedzielnym nastrojem tej halastry.
    Kabotyn (24 lutego 2008)
  • ej ale anka zadusiła wczoraj płytkę i mi tam przypadła do gustu! taka w sam raz do łóżkowa ;p fajna, fajna.
    sivi (24 lutego 2008)
  • No zdjęcia z tego wszystkiego są zdecydowanie najlepsze ;]
    plejeru (24 lutego 2008)
  • no wychozi na to, ze przynajmniej alison ma najbardziej magiczną sesję fot. do albumu w tym roku ;)
    sivi (24 lutego 2008)
  • Tak, słuchał. Jakoś w grudniu. Takie tam niewiadomoco, kompletnie bez wyrazu.
    plejeru (24 lutego 2008)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)