INNE - FORUM
Anna Gacek Hit czy kit?
18 lutego 2005Uwazacie ją za dobrą dziennikarke recenzentkę itp? Czy wyróżniający ją ciekawy styl jest większym walorem niż śmieszne poglądy na niektóre płyty?
-
nie wiem czy ktoś z Was kiedykolwiek oglądał TVN Style, w każdym razie Gacek się tam wymądrza w programie "66 niezapomnianych piosenek", kurwa, co za znawczyni
Dr Oetker (19 września 2008) -
http://www.polskieradio.pl/trojka/atelier/tracklista.aspx Debilne opisy przy każdym utworze...wtf ?
GM (17 czerwca 2008) -
ona powaznie takie rzeczy puszcza? omgwtflol
an internaut (17 czerwca 2008) -
joy poszli w ramach 'łamania obcasów'. szkoda tylko, że czegoś bardziej skocznego, ekstatycznego nie zagrała Pani, She's Lost Control albo Isolation choćby. a tu jakieś smuty takie, Love Will Tear..
?? (17 czerwca 2008) -
ale lipa, Joy Division razem z takim gównem jak the teenagers. Wstyd.
szatan (17 czerwca 2008) -
ale co z tym Interpolem? przy debiucie jakoś byłem na względne tak. potem już coraz mniej i mniej. to takie kolejne święte krowy u nas, nie wiem czemu. jako prawdziwie dołerski zespół z ambicjami ich się przedstawia, że to jacyś następcy bogów sprzed lat. ? co do Atelier - tam od pół roku co audycję są dokładnie te same rzeczy. niestety w większości okładkowe NME hajpy. nie mam nic personalnie do Pani Redaktor, ale nietrudno o takie wrażenie, że bohaterów wyszukuje sobie po fryzurach, obecności na okładkach i ewentualnej obecności na płycie Kate Moss, w roli gościa. wiadomo, gust można mieć taki czy siaki, ale najgorzej jak ktoś tak płyciutko sięga, tak mało zna i się podnieca, gada jakieś głupoty o rokenrolowym tym czy tamtym. tydzień temu, numer po numerze (za stroną Trójki): coldplay - lost? css - rat is dead (rage) dick4dick - dick's back in town the teenagers - starlett johansson the teenagers - homecoming the ting tings - that's not my name the futureheads - think tonight the wombats - let's dance to joy division joy division - love will tear us apart hercules & love affair - hercules theme rotofobia - nite the teenagers - streets of paris radiohead - high & dry nosowska - karatetyka british sea power - canvey island kings of leon - milk editors - bullets the ting tings - fruit machine the futureheads - radio heart the black kids - i'm not gonna teach your boyfriend how to dance with you franz ferdinand - take me out the teenagers - fuck nicole radiohead - karma police interpol - rest my chemistry hatifnats - waking in the dark the ting tings - shut up and let me go the futureheads - this is not the world takiej tracklisty raczej dziennikarz muzyczny w najpoważniejszym radio w kraju powinien się wstydzić. wystarczy trzy teraz rocki poczytać, żeby to zagrać.
?? (17 czerwca 2008) -
nie uważacie, że totalnym przegięciem była akcja stelmach&gacek podpisują płyty offensywy? total zero
bb (17 czerwca 2008) -
a ty umiesz tylko krytykowac
camel (17 czerwca 2008) -
camel widać lubi zdzierać obcasy.
camel jak ciebie kurwa nie ma (17 czerwca 2008) -
sorrry, chyba najgorsza, ile razy można słuchać, że kings of leon to najlepszy zespół świata?!!!
sivi (17 czerwca 2008) -
'atelier' to imo obecnie jedna z lepszych audycji na trójce. fakt, wada wymowy trochę przeszkadza, ale muzyka jaką puszcza ta pani i historie jakie opowiada sprawia, że owa wada nie jest aż tak odczuwalna. tylko dlaczego musi lecieć od 2 do 6 w nocy..
camel (16 czerwca 2008) -
w zyciu nie slyszalem anny gacek, i fanem jej recenzji ongis w tylko (teraz?) roku nie bylem (wrecz bylem entuzjastycznym przeciwnikiem), ale fakt ze osoba z wada wymowy pracuje w radio jest zajebisty, bo sugeruje ze pracuje tam pomimo, a nie z powodu, wady glosu. co oddala nas tzw. radia towarzyszacego gdzie wszyscy faceci i wszystkie kobiety maja nienaganna dykcje, glebokie glosy i racza nas przeuroczymi historyjkami o tym co im sie zdarzylo w drode do pracy, nie mowiac nawet czyja piosenka przed chwila leciala. zreszta skad maja to wiedziec.
em c (16 czerwca 2008) -
nie wiem o co chodzilo, ze chodzilo o interpol, ale ogolnie, abstrahujac tym bardziej od anny g, zastanawia mnie cos takiego http://porcys.com/Forum.aspx?id=1077 (pierwszy post, drugi akapit) czyli dobrze rozumuje, ze interpol w radio eska czy lokalnej lodzkiej rozglosni to cud, a juz w trojce to kpina? czy moze interpol w 2005 roku byl ok, zas w 2008 to zenada? przy calej sympatii do ??, prosze o sensowne wyjasnienie, bo mnie taka ewolucja pogladow naprawde ciekawi:)
std ntk (16 czerwca 2008) -
ja wszystko rozumiem... wada wymowy i takie tam... ale jaki jest sens aby taka osoba prowadziła audycję radiową!? juz nie chodzi o styl prowadzenia audycji, jej teksty, muzykę jaką nas raczy... ale osoba z wada wymowy w radio?! trojka schodzi na psy, niestety
zaglobov (16 czerwca 2008) -
(swoją drogą nadchodzi czas wątku '20 zespołów, które są/były bardziej Interpol od Interpol'.)
?? (31 maja 2008) -
trochę prawda. no ale chodziło o Interpol, nie mieliście nigdy wielkomiejskiej depresji? emo-impotenci.
?? (31 maja 2008) -
ale rechotała
żaba (30 maja 2008) -
boże, jaka ona głupia jest!
placek (30 maja 2008) -
jest jeszcze coś takiego jak opcja radia w komórce. potrzebne również słuchawki.
pv (25 maja 2008) -
myslalem ze w autobusach to radio bzdet tylko leci, no i zlote przeboje.
jezdze to wiem (25 maja 2008) -
to CSS i dick4dick podobno jakoś tam związane było z mbv wcześniej. ale jak, to wie tylko anna gacek.
marek i wacek (25 maja 2008) -
o dokładnie, a po "Sometimes" zapodała CSS i Dick4Dick, no kurwa nie robi się takich rzeczy.. nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie to wkurwiające słuchać radia w nocnym autobusie, wracając z imprezy, natknąć się na MBV, odlecieć, a potem brutalnie zostać sprowadzonym na ziemię.
pv (25 maja 2008) -
wczoraj niestety słuchałem i leciało my bloody valentine.
zdzieram obcasy (25 maja 2008) -
i co chujki? nie śpicie? czekacie na anię gacek? i chuj! ' :
atelieu (25 maja 2008) -
ale chyba juz kazdy wie, ze najpiekniejsze w tym roku Deathconsciousness?
nierozumiejący (24 lutego 2008) -
Doskonale ! ale czy mozna ja rowniez zaliczyc jako solidna propozycje do-sklepowa ? Poszukuje odpowiednich propozycji gdyz eksperymentowanie na konsumentach operujac postpunkowa tworczoscia Five or Six czy tez Coïtus Int. nie wspolgra z niedzielnym nastrojem tej halastry.
Kabotyn (24 lutego 2008) -
ej ale anka zadusiła wczoraj płytkę i mi tam przypadła do gustu! taka w sam raz do łóżkowa ;p fajna, fajna.
sivi (24 lutego 2008) -
No zdjęcia z tego wszystkiego są zdecydowanie najlepsze ;]
plejeru (24 lutego 2008) -
no wychozi na to, ze przynajmniej alison ma najbardziej magiczną sesję fot. do albumu w tym roku ;)
sivi (24 lutego 2008) -
Tak, słuchał. Jakoś w grudniu. Takie tam niewiadomoco, kompletnie bez wyrazu.
plejeru (24 lutego 2008)