INNE - FORUM

Anna Gacek Hit czy kit?

18 lutego 2005

Uwazacie ją za dobrą dziennikarke recenzentkę itp? Czy wyróżniający ją ciekawy styl jest większym walorem niż śmieszne poglądy na niektóre płyty?

Permanent
  • do szopa: masz milusia nazwe. fajnie jest rozmyslac o popkulturze tylko jezusie niebieski po co takie oczywiste wnioski publikowac w formie elaboratow kazdy to wie przeciez
    misiax (6 maja 2010)
  • jak wy nic nie rozumiecie. nie chodzi o zwrocenie uwagi na zadne szalejace na swiecie hivy i grzybice ani tez o tsunami, jakas riposta z przedszkola to byla w ogole, ale o to ze m. in. ******redaktor***** slomka bez przerwy wypowiada sie o oczywistych rzeczach mentorskim tonem. co wiecej. wypowiada sie o wszystkich mozliwych oczywistych rzeczach najbardziej mentorskim z mentorskich tonow. w ogole popkulturowa analiza fenomenu lady gagi mezo tedego verby zespolu niwea pudziana bajmu przehajpowanych plyt polskich z lat 80 - wracajcie wszyscy do swojej nudnej kulturo gender szkoly na wyklady i przestancie udawac wypisywac na forum w temacie najzajebistsze rzeczy swiata: lezenie na trawie z dziewczyna i palenie gibonow, wozenie sie z ziomalami po dzielni, kazdy wie ze jestescie nudni, przeintelektualizowani i brzydcy (bylo nie umieszczac foteq) co do naszych chorob to proponuje tworcom musicspota zalozenie portalu nasza trasa gdzie wreszcie kazdy zainteresowany moglby zobaczyc jak wyglada kobra spod kerfura w czestochowie a marta slomka propagowac rownouprawnienie kobiet skoro sie tak rozpisalam to powiem jeszcze ze wkurwia mnie lukasz konatowicz PS watpie zeby ktokolwiek chcial ogladac walki w makaronie dziewczyn ktore na imprezy nie zakladaja skarpetek do swych modnych af1
    misiax (6 maja 2010)
  • >więc o co chodzi? o to, ze w internecie ludzie lubia ludziom dosrywac. –Szop, 6/5/2010 03:16 cytujesz cos? bo taaa, oni tu o popkulturze, a w afryce szaleje aids. na pohybel!
    em c (6 maja 2010)
  • Jaki śliczny flejmik wyszedł :) Chociaż, można potraktować to poważnie - i zastanowić się rzeczywiście, czy porcys, czy red. Słomka, czy (...), czy aby pod pozorem wnikliwości i kulturoznawczej erudycji nie kryje się pretensjonalne pitu-pitu o błahostkach, w istocie bez znaczenia. A tyle ważnych spraw na świecie. Do rozmyślań.
    Szop (6 maja 2010)
  • jakieś dziewczyńskie porachunki może?
    paj (5 maja 2010)
  • haha, ale Marta Słomka to chyba najskromniejsza osoba w dziennikarskiej scenie "niezal", więc o co chodzi?
    rojal (5 maja 2010)
  • dziewczyny od walk w makaronie u czarka mończyka trafiły na porcys, jak to się stało.
    pan miyagi (5 maja 2010)
  • ohjej em c nie badz taki przenikliwy, wszyscy wiedza ze fifa to kolejny smutny, maly, niespelniony frustrat-megaloman z problemem scislego sprecyzowania swych mysli jejku jejku zakladajcie kolejne blogi!!! nie ma mamy zycia i nie mamy co robic
    kasienka (5 maja 2010)
  • podoba mi się idea portalu pn. nasze choroby.
    paj (5 maja 2010)
  • przeciez szalasek to kreacja 17-stki, serio daliscie sie zrobic w konia?
    em c (5 maja 2010)
  • Jakby tego było mało, Filip Szałasek to też Marta Słomka!
    quid (5 maja 2010)
  • marta slomka, kasia wolanin oraz inne pseudo dziennikarskie kreatury musza dac upust swoim rozbuchanym zapedom - stad szeroka komunikacja przy uzyciu wszelkich mozliwych narzedzi. parcie na zaistnienie w swiadomosci internautow jest tak wielkie, ze sa w stanie produkowac nienormalne ilosci watpliwej jakosci wypocin o wszystkim, by tylko moc podpisac je po raz kolejny swym imieniem i nazwiskiem. spojrz na kasie w.: muzyka, film, polityka, literatura - jest ekspertem w kazdym z tych obszarow. mamy mlodziez o szerokim wachlarzu zainteresowan! szkoda tylko, ze tak glupia. dziewczyny, czekamy na publikacje na nowej muzyce, furs, alternative pop, uwolnij muzyke, muzyka.pl, ftb, kdm, cgm i nucie. tam was jeszcze nie bylo.
    viola rurka (5 maja 2010)
  • czekam oczywiscie na odp od red slomki na swoim twitterze screenagers musicspot facebooku naszej klasie naszych chorobach fotce gronie lastefemie a najlepiej niech pisze na mojego koma.............
    kasienka (5 maja 2010)
  • do szopa: czy ktos w ogole czyta te nadete elaboraty? zalosne szukanie poklasku na kazdej mozliwej platformie internetowej, marta slomka wypowiada sie o wszystkich zjawiskach na swiecie wiec nie wiem czy to ma jakies znaczenie
    kasienka (5 maja 2010)
  • ...a o tym artykule pisze red. Słomka właśnie, http://musicspot.pl/martaslomka/
    Szop (5 maja 2010)
  • Heh. Wymyśliła sobie, w "Machinie", że Gaga jest aseksualna z wizerunku.
    Szop (5 maja 2010)
  • Żeby zrozumieć, o co pani A.G. chodzi, należy - moim zdaniem - wysłuchać "atelier" do końca, a potem skupić się na pani A.G. szczebiotaniu o modzie w porannym paśmie. Tu dopiero się włączają EMOCJE! Z czego wysnuwam wniosek, że problem leży w tym, że (wygląda na to) - muzyka jest BARDZO podporządkowana stylowi/lajfstajlowi, to właśnie część tej mody. I nie chodzi o analizowanie muuuzyki, ale bycie na bieżąco z muzyczną modą, ale na poważnie, z przejęciem i szczerym zaangażowaniem emocjonalnym. Podczas gdy tutejsza młodzież jest niezal.
    Szop (30 grudnia 2009)
  • >–Sajmon, 23/10/2009 02:26 Ironię to ty umiesz wyłapać, nie ma co. Chyba, że to taka piętrowa...
    Twój Stary (23 października 2009)
  • nie wiem jak was, ale mnie trochę przeraża jej wzrok na tym klipie. że tak prawie nie mruga, patrzy w jeden punkt i w ogóle. trochę taki hannibal lecter z grzywką zamiast maski
    c-u (23 października 2009)
  • co jak co - z wyglądu nie odrzuca. Zawsze wyobrażałem sobie ją jako taką Paulinę, tyle że z radia. heh.
    rojal (23 października 2009)
  • No pewnie. Też mi pytanie. Tu jest Ania live: http://www.youtube.com/watch?v=wbk8xizydBQ
    zhivago (23 października 2009)
  • czy chcielibyście zobaczyć anię gacek w "playboyu"?
    marcin meller (23 października 2009)
  • Nie wiem, czy widzieliście wywiad-ankietę z boską Anną w którymś Pulpie. Na pytanie "Co mieć, by być?" odpowiedziała: "W tym sezonie poszarpane dżinsy".
    Sajmon (23 października 2009)
  • hah wrocilem dzis z pracki, wlaczam tv i pani anna gacek na antenie tvn turbo opowiada o czymstam a w tle leci monsters in the parasol qotsa. Pozniej wyczailem ze tematem programu byly piosenki o milosci hłehłe nie ma co pani AG mi poprawila humor
    smoothstone (22 października 2009)
  • http://rozdzielnia.blogspot.com/2009/09/trojka-dicki-i-zenada.html
    hania placek (20 września 2009)
  • NME i Q wspominane w każdej przerwie między brytyjskimi hitami, ale i tak mam do pani ani mnóstwo sympatii. jak na radio o 2:45, to jakoś to ożywczo na mnie działa.
    c-u (22 marca 2009)
  • "wlasnie leci moje ulubione nagranie roku 2009"
    nasłuch live (22 marca 2009)
  • http://www.loveatelier.com.pl/ hejterujcie;d
    topman (22 marca 2009)
  • hahah, nie no, siedzialem z tylu i jej biust jakos mi sie w oczy nie rzucal. ale mam za slabe okulary, na wypadek gdyby ktos mial sie poczuc urazony.
    em c (10 stycznia 2009)
  • http://media.buzzhumor.com/1/kid_looking_at_boobs47d588.jpg
    ryba (10 stycznia 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)