INNE - FORUM

Anna Gacek Hit czy kit?

18 lutego 2005

Uwazacie ją za dobrą dziennikarke recenzentkę itp? Czy wyróżniający ją ciekawy styl jest większym walorem niż śmieszne poglądy na niektóre płyty?

Permanent
  • nie powiem że mnie to zdjęcie nie zdziwiło jaki ania gacek ma obecnie status w polsce? bo chyba coś przeoczyłem
    twitter.com/siedemnastka (19 lipca 2010)
  • http://facet.onet.pl/kobiety/anna-gacek-facet-nie-powinien-byc-zbyt-modny,1,3318750,artykul.html ktoś tu ostro popracował fotoszopem...
    v/a (19 lipca 2010)
  • tak pozytywnie śmieszna jest ;)
    piżmak (19 lipca 2010)
  • niechcący przeczytałem i niestety ona nadal wydaje mi się pusta i ograniczona. kurwa, ciągle tylko moda i moda. redukowanie muzyki do roli entourage'u dla jakiegoś ciuszka. ona chyba skrycie marzy żeby być groupie jakiegoś juliana casablancasa czy innego pajaca. baba bez pojęcia.
    paj (19 lipca 2010)
  • No brzydka nie jest. Macie tu jej cyca: http://facet.onet.pl/kobiety/anna-gacek-facet-nie-powinien-byc-zbyt-modny,1,3318750,artykul.html
    Hegemon (19 lipca 2010)
  • przeciez wiadomo, że w mediach bez układów daleko nie zajedziesz. dziewczyna pewnie kuje żelazo póki gorące. dobrym wyjściem jest olanie tej stacji radiowej na jakiś czas.
    paj (19 lipca 2010)
  • no może poszła z kimś do łóżka, no i co? jedno jest pewne, że słuchać ją jest słabo...
    v/a (19 lipca 2010)
  • Dla wszystkich krytykantów mojego buntu przeciwko pani hedaktoh: tak jak jej napisałem, włączając radio (nie mam wpływu na to, kiedy akurat JĄ usłyszę!) nie chcę narażać się na rzucające mną o ścianę kaleczenie języka polskiego! To jest hedaktohka hadia i przez to wymagam od niej pełnego profesjonalizmu. Koło wafla mi lata, czy ona jest piękna, mądra i jak prowadzi audycję. Punktem podstawowym w pracy radiowca jest doskonała dykcja. Tak jak pilot samolotu, czy kierowca nie powinien być ślepy, tak ktoś mówiący do mnie przez głośniki powszechnego radia (też mnie wali, czy to radio publiczne, czy nie) powinien do mnie mówić wyraźnie. Reszta ma drugorzędne znaczenie. PS A skąd pewność, że tego loda nie zrobiła?
    Hegemon (19 lipca 2010)
  • ania gacek ostatnio bryluje w kolorowych pismach. w jednym nawet odsłoniła jedną pierś. –lukki, 18/7/2010 16:26 dawaj linka!
    marek i wacek (19 lipca 2010)
  • jak macie zamiar bełkotać to oznaczajcie to na początku postu tak jak oznacza się spoilery.
    hehe, ale pojechałem im. (18 lipca 2010)
  • mnie nie smieszy. zeby nie bylo, nie znam ani dokonan anny gacek, ani nie czytalam jej artykulow ani nawet nie slyszalam jej w radio. ogolnie bazuje na tym, co tu przeczytam, a wiadomo, ze forum najlepszym zrodlem wiedzy byc nie moze ;P chce zwrocic tylko uwage na jeden fakt. miesnie odpowiadajace za artykulacje glosek, podlegaja tym samym prawom fizjologii co inne miesnie, zwyczajnie sie starzeja i wycwiczenie ich, im jest sie starszym jest trudniejsze. podobnie rzecz ma sie wtedy, gdy uczysz sie jezyka obcego. szanse, ze wymowa bedzie idealna, sa male. do tego dochodza jeszcze inne aspekty, chociazby takie jak kladzenie nacisku na rozwoj lewej półkuli mozgu.. ale nie o tym mialo byc. zatem, wracajac do watku. insynuacje hegemona, ze anna gacek zrobila komus loda i pytanie o to zainteresowanej, jest niesmaczne i do dobrego tonu nie nalezy. jest to obrazliwe najzwyczajniej w swiecie.
    w trakcie wymyślania nicku (18 lipca 2010)
  • kogo jeszcze nie śmieszy wysyłanie obraźliwych anonimów do gackowej
    oprócz mnie? (18 lipca 2010)
  • ania gacek ostatnio bryluje w kolorowych pismach. w jednym nawet odsłoniła jedną pierś.
    lukki (18 lipca 2010)
  • kurwa jak ja się cieszę że już nie słucham radia,dalej ona tam tak się panoszy,jest już dyrektorem stacji czy coś?, wygryzła stelmiego?co się dzieje opowiadajcie
    siur (18 lipca 2010)
  • Niestety meil ów wysłany został i niestety dla was, drodzy komentujący, odpowiedź dostałem. Oto ona: "Za mail takiej tresci to raczej Pan/Pani powinien mnie przeprosic. Proszę się nie silic na odpowiedz, wyląduje nieprzeczytana w koszu." Dla formalności wysiliłem się na odpowiedź, oto ona: Phephaszam, poniosło mnie. Jest pani tak wspaniała jak Lucjan Kydhyński i ten jego syn Mahceli. Naphawde phofesjonalizm thójki w pewnych aspektach mnie powala. Nie myslała pani o zmianie hadiostacji na ehemef efem?
    Hegemon (18 lipca 2010)
  • ale czasem mówi o ciekawych sprawach i myślę, że ktoś inny na jej miejscu tę robotę lepiej by zrobił
    v/a (18 lipca 2010)
  • Wszakoż musu słuchania owej wacpanny nie ma. Nie jest wielkim kosztem uczynić temu dosyć i owe radyjo wyłączyć. Na pożytek innych spraw poczciwych. Bóg swemi rękoma w takowąż forme tę zacną wacpanne ulał i ozdobił wymową. Na pośmiech zatem nie przystoi.
    Jan Długosz (18 lipca 2010)
  • to raczej nie był ordynarny faul, wyluzujcie, mnie ona też mocno irytuje jak zaczyna mówić
    v/a (18 lipca 2010)
  • w życiu nie wyraziłby się tak o żadnej kobiecie –Szwajcarska Gwardia, 17/7/2010 23:47 Szanowna Szwajcarska Gwardio! ucieszona jestem wielce, ze zareagowaliście stosownie i odpowiednio na ten ordynarny, wrecz prymitywny akt, swiadczacy ni mniej ni wiecej, a tylko o kompleksach pana Hegemona. Zidiocenie niektórych z meskich przedstawicieli spoleczenstwa nalezy napietnowac i wytykac, by juz nikt nie poszedl owa sciezka. Ufam rowniez, ze mail wystosowany przez pana Hegemona zostal zapisany w 'wersjach roboczych' bez wyslania,i tylko na potrzeby forum porcys i chwilowej 'popularnosci' zostal przedstawiony. Z powazaniem, wtrakcie.
    w trakcie wymyślania nicku (18 lipca 2010)
  • Panie Hegemonie! Pragniemy wyrazić głębokie ubolewanie z powodu możności kroczenia po kuli ziemskiej takich baranów jak Pan. Zali nie wierzymy, iż Pan takowego maila wysłać raczył, chociaż mniej wierzymy, że Pan tego nie zrobił. Pragniemy ukazać swe rozżalenie, że jesteś Pan aż takim idiotą na jakiego Pan się kreujesz na forum czcigodnego portalu porcys. Wierzymy, a nasz panujący papież stosowny glejt podpisał był jużci, że będzie Pan żył długo za długo i skończy w związku z hersztbabą, co to "r" wymawiać będzie głośno i wyraźnie, gdy tłukąc Pana patelnią wrzeszczeć będzie "Ty skurrrwielu". Apelujemy, by kastrować takich petentów na równi z pedofilami, gdyż ich brak szacunku do kobiet wyraźnie wskazuje na brak konsekwencji ewolucyjnej w uposażaniu takowych jednostek w przyrodzenie. I może też nie lubimy Anny Gacek, ale żaden papież w życiu nie wyraziłby się tak o żadnej kobiecie, więc pozdrawiamy serdecznie Borysa Dejnarowicza, a Tobie, drogi Hegemonie, życzymy smolistych stolców o poranku. Podpisał chorąży Mariano Italiano oraz wszyscy inni rycerze Gwardii.
    Szwajcarska Gwardia (17 lipca 2010)
  • :(
    Szop (17 lipca 2010)
  • znakomicie, teraz już możesz warnie przybić piątkę
    lololol (17 lipca 2010)
  • I co, odpisała komu zrobiła? nurtuje mnie ta kwestia.
    paj (17 lipca 2010)
  • Słyszałem już koleżanke parę razy, ale dziś w końcu nie wytrzymałem i wysłałem jej takiego owo meila: Jestem stahym słuchaczem thójki, ale do kuhwy nędzy, jak słyszę twoją wymowę, to mam ochotę popełnić hahakili! Tak jak snajpeh nie powinien mieć wady wzhoku (np -10 diopthi), spikehka w tivi nie powinna być opasłym waleniem, itp. Tak też hedaktoh w hadiu powinien mieć doskonałą wymowę, a nie napiehdalać jakieś kaleczące w ucho HHH, zamiast R. Nie wiem, komu zhobiłaś loda za otrzymanie tej hoboty, ale przephoś mnie kuhwa!!!
    Hegemon (17 lipca 2010)
  • Czas odpowiedzieć na pytanie "Hit czy kit?". Otóż Aniu (jeśli nas czytasz) - jesteś hitem :)
    oczy kobry (27 maja 2010)
  • Dziś Anna Gacek przeszła samą siebie. Nie, nie chodzi o to, że powiedziała, że koncert MTV Unplugged Courtney Love był najlepszym koncertem "bez prądu". Nie, wcale nie chodzi o to, że Pani puowadząca miała dylemat, czy Courtney bardziej było szkoda Curta czy basistki. Przeszła samą siebie wueszcie artykuując "r", ale tam gdzie go nie było, czyli w nazwie zespołu. Z "Hole" zrobiła "Whore", a wbrew pozorom dziura to trochę co innego niż dziwka. –Kułt Kombain, 6/1/2008 03:26 To się teraz ucieszy z Orange Festivalu. Chyba na forum jeszcze nie było. Pierwszy. Na koncercie Much byłem pewien niemal, że jest pod sceną i doznaje, ale to jednak nie była ona. Odkładając na bok sprawy merytoryczne - to jednak chyba dość sympatyczna postać?
    Szop (27 maja 2010)
  • chciałbym z tego miejsca pozdrowić jonasza koftę. nie wiem, co z tego, że się marta słomka wypowiada. może to są jakieś ich żarty majowe.
    jajko (6 maja 2010)
  • misiax, a mozesz wskazac na te oczywiste rzeczy? mentorskiego tonu tez nie zauwazylem, ale to jest jeszcze bardziej subiektwywne.
    em c (6 maja 2010)
  • oczywiscie mam nieco inne zdanie na ten temat, postaram sie odniesc w najblizszym czasie
    red. Słomka (6 maja 2010)
  • korzystajac z okazji chcialabym z tego miejsca pozdrowic kube jonczyka i marte cerate
    misiax (6 maja 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)