INNE - FORUM
Anna Gacek Hit czy kit?
18 lutego 2005Uwazacie ją za dobrą dziennikarke recenzentkę itp? Czy wyróżniający ją ciekawy styl jest większym walorem niż śmieszne poglądy na niektóre płyty?
-
pomijajac poziom watku zachowajmy moze obiektywizm i nie dajmy sie jednak poniesc temu wywolanemu juz duchowi onetu. w koncu nie wiemy kto wywolany do tablicy powiedzialby co sadzi a kto nie, a w samym w sobie zajmowaniu sie nie ma nic niewlasciwego. niemniej faktycznie ciekawiej byloby zajac sie czyms co nie bylo juz walkowane sto razy.
z (11 grudnia 2007) -
kurwa, na prawdę nie macie się czym zajmować. ciekawe ilu z was powiedziało by jej to, co tu jest wypisywane - prosto w oczy ?? większość pewnie zesrała by się prosto w gacie – cieniasy.
sztu (11 grudnia 2007) -
anna gacek smaży placek
telmi stelmi (11 grudnia 2007) -
wpisujcie rymy do "anna gacek"
marek i wacek (11 grudnia 2007) -
czy to nie jest troche podobne do obecnej sytuacji uzytkownika plejeru? –starzec, ktorego nic nie rusza, 10/12/2007 20:11 srednio
plejeru (11 grudnia 2007) -
nie, nie ładniejsza, nie rozumiem jak możesz tak mówić
pandora (10 grudnia 2007) -
eee, każdy jej tekst to podnieta chłopcami indie z grzyweczkami. tera jej przeszło, ale kiedys każda nowa bryyjska płyta to było dla niej objawienie. ze 30 rocznie miała tych iluminacji. dziś połowy tych płyt nikt nie pamięta. –samsung, 22/9/2007 16:11 czy to nie jest troche podobne do obecnej sytuacji uzytkownika plejeru?
starzec, ktorego nic nie rusza (10 grudnia 2007) -
http://www.rgj.com/blogs/its-your-weekend/uploaded_images/amy-720863.jpg Oczy przede wszystkim. No dobra, jest ładniejsza od Amy. Ale i tak mi się nie podoba.
Twój Stary (10 grudnia 2007) -
yy, w którym miejscu?? –Dr Oetker, 9/12/2007 18:57 Między skarpetami.
Borys Placek (9 grudnia 2007) -
Podobna do Amy Winehouse na tym zdjęciu... fu. –Twój Stary, 9/12/2007 18:47 yy, w którym miejscu??
Dr Oetker (9 grudnia 2007) -
Podobna do Amy Winehouse na tym zdjęciu... fu.
Twój Stary (9 grudnia 2007) -
co do Gacek , w ostateczności mógłbym ją pyknąć...
... (9 grudnia 2007) -
Przeciez to Kasia Tusk.
PKS (9 grudnia 2007) -
http://www.pifpafmedia.net/maliszczak/myspace/offensywa/aniagacek.jpg - zdjęcie Ani z profily offensywy na myspace –nerka z kontenerka, 22/9/2007 12:34 la seksi! zeby jeszcze nie sluchala killersow.
em c (9 grudnia 2007) -
albo rebus.
wiem bo sam nie wymawiam "r" (9 grudnia 2007) -
przecież jej wada wymowy jest strasznie sexy! niektórzy podniecają się Kajli czy Britni, a rodzimych babeczek nie doceniacie, bo cudze chwalicie, swego...!
oświecony i wszechwiedzący! (9 grudnia 2007) -
no co? lock and laugh out loud - wiele zespolow mozna tak skomentowac...
plejeru (9 grudnia 2007) -
ja słyszałem wczoraj za to lock and loll xD
wilkołak (9 grudnia 2007) -
"...mów rabarbar Aniu, dopóki nie powiem Ci, że masz przestać..."
Muchy - Galanteria (9 grudnia 2007) -
Chciałbym usłyszeć jak mówi "rabarbar" ^^
Kings of Lion Zawodowiec (9 grudnia 2007) -
eee, każdy jej tekst to podnieta chłopcami indie z grzyweczkami. tera jej przeszło, ale kiedys każda nowa bryyjska płyta to było dla niej objawienie. ze 30 rocznie miała tych iluminacji. dziś połowy tych płyt nikt nie pamięta.
samsung (22 września 2007) -
http://www.pifpafmedia.net/maliszczak/myspace/offensywa/aniagacek.jpg - zdjęcie Ani z profily offensywy na myspace
nerka z kontenerka (22 września 2007) -
Studiowałam z nią... Trochę egzaltowana, z najmodniejszą "alternatywną" fryzurą i szaliczkiem... Wolę teksty innego naszego kolegę z roku - Bartka Gila.
nerka z kontenerka (22 września 2007) -
panowie dwaj nie trafili-więc już donoszę: audycja była poświęcona paniom, no nic, całkiem fajnie zrobiona, Ania przeplatała ją anegdotkami o wywiadach, które przeprowadzała z danymi wokalistkami-i musze przyznać, że ciekawie mówiła :P i fajna była ta audycja, tyle :)
sivi (30 sierpnia 2007) -
http://www.garbage.pl/forum/viewtopic.php?t=194&postdays=0&postorder=asc&start=0 hatetopic o AG, tak jakoś przypadkiem sie natknąłem....
dzieciak (30 sierpnia 2007) -
pewnie The Libertines
stefan (22 sierpnia 2007) -
strzelam: the killers.
em c (22 sierpnia 2007) -
a co tam bylo takiego fajnego?
zippo (22 sierpnia 2007) -
miała suuuper audycje od 2.00 do 4.00
sivi (22 sierpnia 2007) -
>tej, w aferze nie ma selekcji ze wzgledu na dykcje? no jest to jeden z elementow, ktory decyduje o przyjeciu tam na pewno. ale nie jedyny i nie najwazniejszy. raczej wieksze znaczenie maja, mam wrazenie, wiedza czy pomysl na audycje itepe. takze moze w wypadku ag rowniez zadzialalo to, ze mialo fajna idee, jak audycje poprowadzic, a jakies klopoty dykcyjne zeszly na dalszy plan. ale nie wiem do konca, bo nie sluchalem ag ani w offensywie, ani w liscie osobistej. elo
tomek wasko z breslau (24 lipca 2007)