INNE - FORUM

Anna Gacek Hit czy kit?

18 lutego 2005

Uwazacie ją za dobrą dziennikarke recenzentkę itp? Czy wyróżniający ją ciekawy styl jest większym walorem niż śmieszne poglądy na niektóre płyty?

Permanent
  • Anna gacek ma ładniejszą twarz od wielu osób w naszym kraju. –1989, 10/1/2011 16:48 kontrowersja! widać poza radiem. a Mann sypmatiko.
    kowal losu cudzego (10 stycznia 2011)
  • szkoda ze nie widac w radiu
    fan (10 stycznia 2011)
  • Anna gacek ma ładniejszą twarz od wielu osób w naszym kraju.
    1989 (10 stycznia 2011)
  • "- To ci się naprawę podoba? - pytał z niedowierzaniem Wojciech Mann, wsłuchując się w dźwięki piosenki zespołu Twin Shadow, zaproponowanej przez redaktor Annę Gacek." ludzkie dramaty
    michał (10 stycznia 2011)
  • Ej głupie pytanie, czy tych audycji na stronie polskiego radia nie da sie przewijać?
    ja (10 stycznia 2011)
  • http://www.polskieradio.pl/6/242/Artykul/292038,Przelomowa-audycja-Anny-Gacek-i-Wojciecha-Manna http://www.polskieradio.pl/6/242/Artykul/295876,Rok-z-zycia-muzycznej-dziennikarki-Trojki
    mahcin kydhynski (10 stycznia 2011)
  • jutro o 18, chyba powtórka pierwszej 10-tki
    . (7 września 2010)
  • Majka Jeżowska o Jamesie Brownie: "to taka małpa, która zeszła z drzewa, by sprawiać przyjemność kobietom" –Sajmon, 6/9/2010 01:14 aborcja dla majki?
    em c (7 września 2010)
  • kiedy to leci na tvn style? chętnie poszerzę swoje horyzonty.
    hmm (7 września 2010)
  • Majka Jeżowska o Jamesie Brownie: "to taka małpa, która zeszła z drzewa, by sprawiać przyjemność kobietom"
    Sajmon (6 września 2010)
  • obczajcie 66 największych przebojów czy coś takiego na tvn style, gacek obok leszczyńskiego aka "słuchacze muzyki country są rasistami", metza, żony wiśniewskiego, gosi z vivy, majki jeżowskiej itd, moc
    . (4 września 2010)
  • coz fajna cipka zawsze wzbudza emocje. ja mam w dupie to ze nie wymawia "r" wazne ze jest fajną psiutką ha ha ha
    napierdolony (4 września 2010)
  • ten watek=syf=kal=hegemon ide umyc rece
    krzesło (4 września 2010)
  • o fak. ale gackowa wzbudza emocje. no ja nie mogę.
    dzieciak (4 września 2010)
  • Zakładam z charakteru wypowiedzi, że mam do czynienia z jakimś wściekłym, naładowanym amfą dresem, następnym ciołkiem z głową pełną dziwnych ideałów i mocno ruchomymi pięściami? Otóż z tego, co wiem, panna Gacek przebywa większość czasu w Warszawie - ja nie. Ale nawet jakbym wpadł do jej hedakcji i wypalił, co mi leży na wątrobie, to z kolei uznałbyś mnie za psychopatę (i słusznie!) wnerwiony łosiu. W internecie (a zwłaszcza na forach) nie podpisuję się imieniem i nazwiskiem, a nickiem, bo tak to jest przyjęte matole. Ogólnie weź se na wstrzymanie i sam pierdolnij baranka w kaloryfer, może pofałduje ci się mózg i przestaniesz reagować emocjonalnie, jak ostatnia ciota. –Hegemon, 4/9/2010 19:00 Hegemon- siła spokoju.
    ST/ P (4 września 2010)
  • Dzieci się jeszcze nie znudziły, ponieważ będzie to dla nich zabawne jeszcze na emeryturze. Szkoda, że żaden z tych pajaców nie jest w stanie powiedzieć tego, co wypisuje na forum o Gacek, jej prosto w twarz. Ba! Nawet nie ma na tyle odwagi, żeby podpisać się imieniem i nazwiskiem. Zakładając, że którykolwiek z nich wie, co to jest odwaga. To tacy internetowi damscy bokserzy, czyli jeszcze większe ścierwo niż damski bokser w rzeczywistości. A ktoś, kto udziela się na tym forum i jest oburzony na anglicyzmy Gacek, powinien mocno pierdolnąć się w głowę. Mam wyjaśnić dlaczego? nie pozdrawiam Sasza Tomaszewski/ Psychocukier –ST/ P, 30/8/2010 00:36 Zakładam z charakteru wypowiedzi, że mam do czynienia z jakimś wściekłym, naładowanym amfą dresem, następnym ciołkiem z głową pełną dziwnych ideałów i mocno ruchomymi pięściami? Otóż z tego, co wiem, panna Gacek przebywa większość czasu w Warszawie - ja nie. Ale nawet jakbym wpadł do jej hedakcji i wypalił, co mi leży na wątrobie, to z kolei uznałbyś mnie za psychopatę (i słusznie!) wnerwiony łosiu. W internecie (a zwłaszcza na forach) nie podpisuję się imieniem i nazwiskiem, a nickiem, bo tak to jest przyjęte matole. Ogólnie weź se na wstrzymanie i sam pierdolnij baranka w kaloryfer, może pofałduje ci się mózg i przestaniesz reagować emocjonalnie, jak ostatnia ciota.
    Hegemon (4 września 2010)
  • wow, najslabszy wpis w historii tego forum. czapki z glow.
    em c (3 września 2010)
  • To niewiarygodne, ale słyszałem, że podczas audycji Anna Gacek pod biurkiem miętosi swój wielki, napięty, mięsisty wacek!!!
    smażony placek z anny gacek (3 września 2010)
  • –rojal, 29/8/2010 23:44 http://1.bp.blogspot.com/_S_3pXqEEBUg/SX2w3odTiLI/AAAAAAAAaC8/LfBLR9h8gqY/s1600-h/DSCN0224.JPG
    jajko (2 września 2010)
  • Popatrz, można bez napinki, błyskotliwie. Pamiętaj, że jak żyłka zstępuje na Twe czoło to nie jest to prawdopodobnie najpiękniejszy widok. –prawdziwy tylko w realu, 30/8/2010 13:46 tym mnie przekonales ;-)
    sivi (30 sierpnia 2010)
  • Droga sivi, cenimy zdanie kobiety, która reaguje pianą na ustach za każdym razem (sprawdź proszę kąciki ust, może nazbierało się jej już tam za dużo) , kiedy oceniana jest inna, zazwyczaj piękna/ładna, kobieta. Jednakże, nie możemy się z Tobą zgodzić z kilku względów. Anglicyzmy. Anna Gacek jest osobą młodą, posiadającą skille porozumiewania się nie tylko w ojczystym języku. Rola edukacyjna Programu Trzeciego Polskiego Radia! Swoją urodą przyciąga młodych słuchaczy i edukuje, edukuje. Bez bólu. Także w wakacje. Czyż to nie piękne, droga sivi? Spójrz tylko na jasną stronę. Te tłumy ludzi posługujących się płynnie językiem królów. Swoją drogą, pozwolisz, że przejdziemy na język królów? Żartowałem. Wiem, że wolisz niemieckie brzmienie słów. Ale niemiecki nie jest modny, odkąd wokalistka No Angels została oskarżona o zarażenie wirusem HIV [ejdż aj vi], a nawet została skazana prawomocnym wyrokiem sądu. Zatem posługiwanie się tym znienawidzonym, przez wszytstkich prolajfowców, językiem jest nie tylko faux pas, ale jest również oznaka zdziczenia obyczajów. Anna Gacek doskonale wie, co w trawie piszczy (może nawet trawi) i chce podazyc za dobrymi trendami. Stop narkotykom, start trawom! Popatrz, można bez napinki, błyskotliwie. Pamiętaj, że jak żyłka zstępuje na Twe czoło to nie jest to prawdopodobnie najpiękniejszy widok.
    prawdziwy tylko w realu (30 sierpnia 2010)
  • –sivi, 30/8/2010 12:57 nakręcacasz nas pisząc w takim stylu.
    męskie mordy (30 sierpnia 2010)
  • Ale zdajecie sobie sprawę, że wasze utyskiwania na tego lub tamtą dziennikarkę włodarze publicznego radia mają mniej więcej w dupie? oni mają innych panów, których muszą słuchać, a nie jakiś tam słuchaczy. właśnie teraz dokonuje się zmiana władzy w mediach publicznych i wierność i służalczość jest raczej bardziej w cenie niźli niemodny dziś profesjonalizm. takie czasy.
    paj (30 sierpnia 2010)
  • jakbyś miała takiego nika to też byś się wstydziła, sivi.
    emmanulle cunt (30 sierpnia 2010)
  • a tak a propos jeszcze dygresja do (...)że żaden z tych pajaców nie jest w stanie powiedzieć tego, co wypisuje na forum o Gacek, jej prosto w twarz. mnie bardziej smieszy, ze zaden z chopaczkow udzielajacych sie na forum procys nie jest w stanie podpisac sie swoim nickiem, ktorego uzywa tutaj czy tez z ktorego znany jest w siec (w WIRTUALNYM SWIECIE) od poczatku, tylko zawsze zmienia go na jakis inny, jadac po innych. to jest bardziej smieszne, niz to, ze ktos nie mialby odwagi komus czegos w REALU powiedziec w twarz,ha! przed kompem odgrywacie kozakow dopoki nie przyjdzie podpisac sie nickiem, w tedy juz torche tak lyso, co?
    sivi (30 sierpnia 2010)
  • Ej ale ten typ to on jest z tego Sajkoszugara, nie? CO ZA KURWA BĘCWAŁ.
    Szwajcarska Gwardia (30 sierpnia 2010)
  • no sorry wychodze z zalozenia, ze skoro place abonament to wymagam by dziennikarz mowil zrozumialym dla mnie jezykiem, a nie zarzucal anglicyzmami. jakby nie bylo jest to radio publiczne i przypuszczam ze ma wiecej sluchaczy w przedziale wiekowym powyzej 30 niz powyzej 15.jakby. jezeli ktos uwaza moze zapytanie/stwierdzenie za "jechanie" to sam powinien raczej pierdolnac sie w glowe. tym bradziej rzucanie pod moim imineinem wyzwiskami? serio chlopie wez na luz, ja nikgo w moim poscie nie obrazilam jak Ty i w cale nie uwazam sie za damskiego boksera. raczej Ty swoim postem pokazujesz jakie masz podejscie do kobiet obrzucajac je epitetami i urzywajac takiego jezyka. wspolczuje Twojej dziewczynie/zonie o ile ja masz, a watpie. I wierz mi spokojnie moglabym zapytac prezenterke live, po co te anglicyzmy, nie sadze, zeby sama zainteresowana sie obrazila o takie pytanie, bo nic zdroznego w nim nie ma, ale widze, ze co poniektorym tutaj nerwy i jezyk puszcza i to niezle. rowniez nie pozdrawiam, bo szkoda slow na faceta, ktory takim jezykiem jedzie w poscie na jakims forum. w sumie mysle sobie teraz,ze neizly dopiero sk*****l to on musi byc w realu.
    sivi (30 sierpnia 2010)
  • a ja nie wiem czemu ma służyć ten temat. zdaję sobie sprawę, że gacek jest pocieszna, ale to się robi słabe. jeszcze się nie znudziliście, dzieci? –paj, 29/8/2010 22:24 Dzieci się jeszcze nie znudziły, ponieważ będzie to dla nich zabawne jeszcze na emeryturze. Szkoda, że żaden z tych pajaców nie jest w stanie powiedzieć tego, co wypisuje na forum o Gacek, jej prosto w twarz. Ba! Nawet nie ma na tyle odwagi, żeby podpisać się imieniem i nazwiskiem. Zakładając, że którykolwiek z nich wie, co to jest odwaga. To tacy internetowi damscy bokserzy, czyli jeszcze większe ścierwo niż damski bokser w rzeczywistości. A ktoś, kto udziela się na tym forum i jest oburzony na anglicyzmy Gacek, powinien mocno pierdolnąć się w głowę. Mam wyjaśnić dlaczego? nie pozdrawiam Sasza Tomaszewski/ Psychocukier
    ST/ P (30 sierpnia 2010)
  • no ja nie czytam wątku, ale lubię patrzeć na Anię.
    rojal (29 sierpnia 2010)
  • Ciekawe jakby lodziła
    ... (29 sierpnia 2010)
BIEŻĄCE
Porcys's Guide to Polish YouTube: 150 najśmieszniejszych plików internetowych
Ekstrakt #2 (kwiecień-grudzień 2022)