INNE - FORUM
ewa sonnet i jej.....
20 września 2005buty nike noszą imprezowe sarenki, puma-wyznacznik warszafskości ("poszedlem z dziewczyną do klubu-ją wpuścili, mnie nie-ona miala na nogach pumy,ja adidasy."). cole pija wszyscy, ale fanta juz jest bamboocha. z reklam łatwo wywnioskować co jest adresowane do kogo(kto z was jada pronce polo, a kto snickersy? ekhm.) wiadomo, ze wszytko może byc kwestią smaku i gustu, ale niektóre marki są ponad wszytko.
to co jest "niezal"-czyli wasze marki unfuckable-trendy-jezzi-cool. conversy? piwo miller? lucky strike'i? moze temat na pozór glupawy, ale ma swój sens (ktory w swoim czasie,jak dobrze zawieje, może sie nawet pozytywnie objawić). no to lecimy-w jakie firmy sie nosicie, co pijecie, gadżety, gazety, kolorowe jarmarki. liczy sie każda propozycja- od batonikow po komórki! ma byc >niezal<. dajecie!
aha, komentarze, ze nie liczy sie marka,ale jakosc,ze nie jesteście snobami, itd. z miejsca pomijamy. czy snobizm jest taki fajny? -JEST SPOKO.
-
papierosy lucky strike i zapalniczka zippo podstawowy chromowany model
ender (22 czerwca 2008) -
-kefiry owocowe DAGNY -conversy -http://www.youtube.com/watch?v=kgfpkLqMlpk&feature=related -http://www.dazeddigital.com/* -http://www.interviewmagazine.com/* -Diverse daje radę
Star Shaped (22 czerwca 2008) -
"ewa sonnet i jej gruszka"
hmmm (22 czerwca 2008) -
wracając do wątku - pilsner urquel, chesterfield'y, wyborowa, zara, skitelsy fioletowe i czerwone, żółte zapalniczki bic i na razie tyle tylko sobie przypomniałem
Józef K. (22 czerwca 2008) -
>camel, 22/6/2008 11:00 http://szkolnictwo.pl/index.php?id=PU8448
Low (22 czerwca 2008) -
strasznie słabe jest pisanie pod nieswoim nickiem, idioto.
camel (22 czerwca 2008) -
camel , jak ciebie kurwa nie ma
... (21 czerwca 2008) -
monika gruszka to dziewczyna Borysa? ładna
camel (21 czerwca 2008) -
na cycki kazdy sie zlapie i tu wchodzi, jak ja. zemsta gruchy zza grobu :)
Bgsh (10 lutego 2006) -
buty na vibramie
pinechas (9 lutego 2006) -
Hej...Ewa Sonnet i jej....no właśnie co? O co cho?? :o I jak to sie ma do wontku? ;)
Krejzi Frodżer (9 lutego 2006) -
hm no i co ciagle nie wiadc jaki byl sens tego watku, jakos autor nic nie objawil, moze jednak temat nie tylko na pozor glupi i pozbawiony sensu. aha i snobizm nie jest wcale OK!
wandal (9 lutego 2006) -
Bylo nie bylo - dziwnie wyglada to zdjecie wobec sytuacji. A co do Kotora to nie wiem czy robil zabawe - w kazdym razie to co widzialem w paru ligowych meczach spowodowalo moje watpliwosci. Zobaczymy - przynajmniej dobrze, ze Lech nie musi sie od poczatku bronic przed spadkiem, a jezeli wiosne jak zazwyczaj beda mieli lepsza, to az strach pomyslec co bedzie sie dzialo. Pozdrawiam
d_nac (25 września 2005) -
nie wiem, czy zauwazyles d_nac, ale to co sie odbywa w przerwie na bulgarskiej jest niczym innym, jak niewinna zabawa. bramkarze czesto celowo wpuszczaja bramki w takich okolicznosciach. przy czym nie twierdze, ze kotor jest dobrym bramkarzem. a co do swira i tyskiego - no chyba nie sadzisz, ze zawodnik klubu, ktorego "sponsorem" ( bylo nie bylo ) jest KP ochoczo przystapi do bojkotu. nie ma co robic sensacji. rownie dobrze zreszta moze byc to stare zdjecie. nie mowie ze jest, ale moze byc.
tomek wasko (25 września 2005) -
Az mi glupio, ze jestem zlosliwy, ale nie moge czegos takiego sobie odpuscic :) http://wislakrakow.com/?akcja=news&id=9857A czy Vitoria jest zespolem cepow? Raczej wirtuozami to oni nie sa, ale Wisla zagrala chyba najgorszy mecz od kilku lat choc co roku sie okazuje, ze mozna jeszcze nizej upasc. Nie licze ze przejda, bo raczej to by cudem zalatywalo, ale nawet jak sie uda to skandalem jest postawa w pierwszym meczu i jakies wnioski musza z tego wyciagnac. P.S. Jeszcze o Kotorowskim - jak bylem na meczu Lech-Wisla w poprzednim sezonie to w przerwie zrobili konkurs dla kibicow - musieli strzelac karne a potem gole z akcji bramkarzowi, ktorym byl wlasnie KK. I tak to sobie ogladalem, to Kotorowski wygladal lekko niepowaznie w interwencjach, mimo ze kibice mieli raczej mierne umiejetnosci. Az sobie pomyslalem, ze moze koles skonczyl juz kariere i tak dla jaj broni ... Jednak nie. No ale koniec tych smutow - na plus napewno zaskakuje Gajtek - za cholere bym nie pomyslal, ze ten koles sie kiedys rozkreci. No i napewno jak wroci Piątek bedzie zdecydowanie lepiej.
d_nac (25 września 2005) -
moim zdaniem nie maja szans, zreszta serdecznie im zycze, zeby rowniez u siebie przegrali.
to jest tak, że wisła jest w stanie rozjebać tak zespoły, które grają otwarty futbol, ale są od niej słabsze (groclin, lech i parę słabych naszych ligowych). a vitoria guimares prezentuje typowy antyfutbol, styl tych cip z legii (sagan dobrze trafił). no ale legię niby też potrafili rozjebać u siebie a dostawali na wyjeździe, więc jestem dobrej myśli
mz (25 września 2005) -
tytul relacji na stronie wisly odnosi sie do transparentu wywieszonego na bulgarskiej w poprzedniej kolejce, jak widac zaszlismy za skore wiselce. a mecz - no coz, gilewski niech lepiej wraca sedziowac lige mistrzow. to byla zenada co on wyrabial. no a ocena kotora - 1/10. niestety.
No to sie doczekales. Ja przynajmniej obejrzalem mecz moich marzen. Swiercz wykartkowany, drugi buc Iwan na lawie, Brozek hattrick, Wisla w formie i gol honorowy dla Leszka bo tez ich w sumie lubie. Ubaw byl i Kotorowski na bramie to jakas parodia nie od dzis znana. A juz totalem byl dla mnie tytul relacji na stronce Wisly - "Pij Tyskie, graj jak Wisla". Pozdrawiam.
d_nac (24 września 2005) -
skoro tak stawiacie sprawetam wyżej była literówka miało być KRÓLEWSKIE
Paweł (24 września 2005) -
a juz dzisiaj wieczorem Lech upokorzy Wiselke. nie moge sie doczekac.
tomek wasko (24 września 2005) -
No dobra. Przekonales mnie - nie bede pil.
d_nac (24 września 2005) -
popieram KP to firma chujniowa na maxa, ten bojkot jest bardzo niezal.
Permanent (24 września 2005) -
"a ja mam w dupie. KP Tyskie produkuje , Tyskie wisle sponsoruje a nie lecha, mieszkam w poznaniu 10 miesiecy na rok i pije tyskie i lecha."obys sie zatrul zatem tymi piwami w zlym smaku.
tomek wasko (24 września 2005) -
btw. ulotka converse all star : " Rodza sie czasami goscie, którzy nie pasuja do tej ukladanki. Leszcze nie do konca jarza, o co im biega, ale naszych ziomów to (!!) puka. Wiedza ze są po protu oryginalni, turbo ultra, czeszą swoje akcje i daje im to niezlego kopa. Nie kazdy musi byc odpicowanym gogousiem albo wymalowaną lalą. Chcesz ić swoją drogą? wez dobre buty i zostaw swoj slad!"obadajL www.*******.plniezal wchuj ale naszych ziomów to puka
dolores (24 września 2005) -
hehe pod siersc glaszcze i "czesc,czesc moge od was trawke kupic???"
pozdro600 (24 września 2005) -
Klasyka badań focusowych, stąd mój hint o agencji reklamowej...
Mauss (24 września 2005) -
ja bym tam gruszke tez opierdolił, wyjezdza tu z takim tekstem jak do małolatow, pod siersc glaszcze i wogole nie fajnie sie zachowuje, dowidzenia dobranoc
tata marcina (24 września 2005) -
Nom, słabe wprowadzenie. Tzn nie słabe, ale nie uwzględniające paru szczegółów. W grupach focusowych, do kórych kieruje się taki tekst, żeby je do gadania pobudzić, ludzie się z założenia nie znają i po zakończeniu badań znać się nie będą. Toteż łatwiej ich podpuścić. Jeśli miałby być opierdol na briefie, to w stosunku do autora metodologii badnaia, a nie do gruszki ;-)
Mauss (24 września 2005) -
Oj nie postarałas sie gruszka , nie postarałasbedzie opierdol na briefie
borderland in fire (24 września 2005)